Robert De Niro velayet konusunda anlaştı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü oynucu ve eski eşi, kızının velayeti için içeriği açıklanmayan bir ebeveynlik anlaşması imzaladı.

Robert De Niro velayet konusunda anlaştı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü oynucu ve eski eşi, kızının velayeti için içeriği açıklanmayan bir ebeveynlik anlaşması imzaladı. Habertürk'ün haberine göre De Niro, dün Manhattan Yüksek Mahkemesi'nden ayrılırken 'harika' hissettiğini söyledi. Hakim Matthew Cooper'ın söylediğine göre ikili arasında yapılan anlaşma, eski eşlerin tüm ebeveynlik problemlerini çözüme kavuşturuyor. 

Grace Hightower'ın avukatı mahkemede, "Adam bir milyar dolar değerinde" şeklinde bağırması bir an için ortamı gerdi. Ancak duruşma sonunda 31 sayfalık velayet anlaşması imzalandı. Duruşmanın ardından Hightower, herhangi bir açıklamada bulunmadı. Çiftin, Elliot De Niro ve Helen Grace De Niro adında iki çocukları bulunuyor.

Habertürk'ün haberine göre De Niro ve Hightower'ın boşanma süreci sancılı geçiyor. Grace Hightower, eski eşinden boşanmak için servetinin yarısını istiyor. Oyuncu, 2004 yılında Robert De Niro ile yeniden nikah masasına otururken yapılan evlilik sözleşmesine göre Hightower'a boşanma durumunda altı milyon dolarlık bir daire, 500 bin dolar nakit ve bir milyon dolar nafaka verilmesini öngörüyordu. Ancak Grace Hightower, evlilik dönemindeki zenginleşme göz önünde bulundurulduğunda 500 milyon dolarlık (2.9 milyar TL) servetin yarısını talep ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER