Sacit Aslan yazdı: 'Olayları Objektif Olarak Değerlendirmek'

Sacit Aslan yazdı: "Olayları Objektif Olarak Değerlendirmek"

Sacit Aslan yazdı: 'Olayları Objektif Olarak Değerlendirmek'

Son 45 gündür Gülben Ergen ile ilgili haberler, yorumlar gündemin ilk sırasını koruyor...

2007'nin Nisan ayında kurulmuş 10 yılı aşkın süredir sizlere en taze haberleri sunmaya çalışan SacitAslan.Com'da diğer haber mecraları gibi bu olayı yakından takip etti.

Gerek Yeşim Salkım, Seren Serengil ve Erhan Çelik cephesinin; gerekse Gülben Ergen cephesinin açıklama, yorum ve iddialarına sayfalarımızda yer verdik.

Bende naçizane günlük haberlere ilişkin görüntülü yorumlarda bulunduğum YouTube sayfamda ve instagram hesabımda bu olaya ilişkin 'şahsi' görüşümü paylaştım.

Tıpkı zamanında "Çocuklar Gülsün Diye"de başkalarından toplanan paralarla dönen bir projenin sanki Gülben Ergen'in kendi cebinden verdiği paralarla yaptırılan okulları açtığı gibi lanse edilmesinin hoş olmadığını söylediğim gibi; son 'ihanet' iddialarıyla ilgili de "Gözle görülmeyen, detayı tam olarak bilinmeyen bir konuda güç birliği yapılarak bir kadının linç edilmesinin hoş olmadığını" ifade ederek Gülben Ergen'in yanında olduğumu söyledim.

Ve malumunuz Gülben Ergen'in gönüllü avukatı ilan edildim.

Efendim ben hiç kimsenin avukatı falan değilim. Sadece olaylara son derece objektif bakan; gündemdeki haberlere okuyan diğer herkes gibi yorum yapan, 'Şahsi fikrini' beyan eden bir insanım.

Gülben Ergen olayı yorum yaptığım ne ilk ne de son haber...

Birileri kalkıp 'Çağla Şıkel reyting için canlı yayında göğsünü açtı!' dediğinde belki o güne kadar elli sefer eleştirdiğim Çağla Şıkel'in yanında olup "Hop arkadaş, o kadar uzun boylu değil. Bu bir canlı yayın kazasıdır" dedim.

Bülent Ersoy; olaylı Erol Köse ayrılığının ardından yayınına çağırdığı Gülşen'e 'Sen kimsin ki benim arkadaşımın yuvasını yıktın?' diye hesap sorarak milyonların önünde onuruyla oynadığında ben Gülşen'in de yanında olarak "Kimse kimseyi hele bir ev sahibi misafirini bu şekilde rencide edemez" dedim.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz kardeşinin müzisyen Sinan Akçıl'la ayrılığını yorumlarken 'Kızkardeşim Sinan'la ilgili bir şeye şahit oldu, gözüyle gördü. O gördüğü şey sonrası da ilişkisini 5 dakikada bitirdi. Ama o şahit olduğu şeyi açıklamam mümkün değil, asla da söylemem' dediğinde yıldızımın pek barışmadığı Sinan Akçıl'ın yanında oldum ve "Bu tip soru işaretli konuşmalar son derece çirkin. Kimseyi bu şekilde zan altında bırakamazsınız" dedim.

Bu tip yorumlarım arşivlerde mevcut. Biraz karıştırırsanız nicelerini bulacaksınız.

Bekledikleri birini ya "çok sevip daima korumam" ya da "hiç sevmeyip yok etmek için elimden geleni yapmam" sanırım. Anlamıyorum nedir bu avamlık?..

Neden sizde en az benim kadar objektif olup kişileri doğru ve yanlışlarıyla değerlendiremiyorsunuz?

Sosyal medya yorumcuları sözüm size: 'Ölesiye' sevdiğiniz kişileri övdüğünüz kadar yeri geldiği zaman eleştirmeyi de bilmelisiniz.

Sevenlerinden duydukları eleştiriler onları 'daha iyi' olmaya sevk edecektir. 'Debbağ sevdiği deriyi yerden yere vururmuş' derler...

Yeşim Salkım merhum Oya Aydoğan'ın sunduğu magazin programına konuk olduğunda, Oya Aydoğan yayın esnasında kendisine "Senin evliliğini bir sanatçının bitirdiği doğru mu?" diye sorup sıkıştırmaya kalktığında ben Yeşim Salkım'ın da yanında durup "Defalarca Yeşim Salkım’a sorulmuş bir konuyu neden tekrar soruyorsunuz?" tepkisini göstermiştim...

O da arşivlerde mevcut...

Ve en ilginci de Yeşim Salkım o tarihte benim bugün savunduğum düşünceyi savunarak "Ben gözümle görmediğim bir şeyi savunmayı hiç bir zaman sevmedim. Her şey bizler için. Bugün o baş aşağı geliyorsa yarın ben de gelebilirim. O yüzden o karşımdaki insan tepetaklak geliyor diye buna gülüp oynayamam." diyor.

Ben de bugün aynı şeyi söylüyorum "Gözünüzle görmediğiniz hiç bir şeyi savunmayın. Her şey insanlar için..."

Yeşim Salkım'ın o tarihte (30 Ağustos 2011) yaptığı açıklamaları izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız...

İzlemek için haberin videosuna tıklayın...

Sacit ASLAN

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER