Şafak Sezer'den Ersin Korkut ve Büşra Pekin'e salvo!

Başrolünde yer aldığı filmler hakkında konuşan 49 yaşındaki oyuncu Şafak Sezer, 'Kutsal Damacana' hakkında uyarı çeken bir itirafta da bulunarak "İlk başrolüm, çok hoş bir film, hayatımdaki en güzel film.

Şafak Sezer'den Ersin Korkut ve Büşra Pekin'e salvo!

Başrolünde yer aldığı filmler hakkında konuşan 49 yaşındaki oyuncu Şafak Sezer, 'Kutsal Damacana' hakkında uyarı çeken bir itirafta da bulunarak "İlk başrolüm, çok hoş bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim. Ne dek acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile 'Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, katiyen!

Sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları her tarafında en güzel hediye verildi. 'Kutsal Damacana'da oynadım' diye insan CV'sine ekler. 'Acaba bir haksızlık mı yaptım?' diye düşünüyorsun. Tersine fazla da iyilik yaptım. Ersin tanınıyordu, ama Büşra bu filmle şan oldu. Ersin'i, Yılmaz Erdoğan'dan istedik. Büşra ve Ezgi (Mola) geliyordu. Yapımcı abimiz 'Büşra'yı oynatsana' dedi. Ben bu kafayı da anlamıyorum. Bir film çektikten sonra başka bir havaya bürünen gençleri anlamıyorum. Kendilerini kral sanıyorlar. Sonra sana laf atmaya kalkıyorlar. Sanıyorlar oysa bizim kulağımıza gelmiyor. Bu alem haksızlık yapılmaya, ihanete gelmez." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER