Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 7" bereketi!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre komedyen Şahan Gökbakar, “Recep İvedik 7” filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platformda yayınlamaya karar vermiş ve haklarını yüzü olduğu Disney Plus’a vermişti. Film 9 Aralık’ta görücüye çıktı.

Şahan Gökbakar'ın

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre komedyen Şahan Gökbakar, “Recep İvedik 7” filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platformda yayınlamaya karar vermiş ve haklarını yüzü olduğu Disney Plus’a vermişti.

Şahan Gökbakar'ın

Film 9 Aralık’ta görücüye çıktı. Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi'nin başlıca rollerini paylaştığı filmin izlenme rakamları ve getireceği abone sayısı büyük merak konusu olmuştu.


Şahan Gökbakar'ın

Gelen haberlere göre “Recep İvedik 7”, 14 Haziran’da ülkemiz pazarına açılan Disney Plus’ın yüzünü güldürdü. Doğa bilinci üzerine sosyal mesaj veren ve bu anlamda da ayrı bir öneme sahip olan film dünya rekoru kırdı ve platforma milyonun üzerinde abone getirdi. Şahan Gökbakar’la hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

Şahan Gökbakar'ın

Öte yandan ünlü komedyenin Disney Plus için çekeceği “Erdal ile Ece” dizisinin de hazırlıkları sürüyor.

Gökbakar’ın çok sevilen filmi “Celal ile Ceren”in tarzında olan dizi, kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille irdeleyecek.

Togan Gökbakar’ın yöneteceği dizi yeni yılda sete çıkacak.

Şahan Gökbakar'ın

Dizinin cast çalışmaları sürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER