Sanat dünyası Seyfi Dursunoğlu'na ağlıyor

Art arda iki paylaşım yapan sanatçı Gülben Ergen; "Eşi benzeri olmayan canım Seyfi Dursunoğlu...

Sanat dünyası Seyfi Dursunoğlu'na ağlıyor

Art arda iki paylaşım yapan sanatçı Gülben Ergen; "Eşi benzeri olmayan canım Seyfi Dursunoğlu... Kelimler o kadar yetersiz ki. Yeri doldurulamayacak, taklitleri hep aslını yaşatacak gerçek bir yıldız. Bu ülkede en zoru başaran, her seferinde ayakta alkışlanan, bir doğaçlama profesörü, emekçi, canım büyüğüm, değerli hocam benim. Ustam gitme nolur gitme..." ifadelerini kullanarak takipçilerini duygulandırdı.

Usta sanatçıyla "Benzemez Kimse Sana" projesinde buluşan oyuncu Ümit Erdim de paylaşımında, "Benzemez Kimse Sana cümlesi hiç bu kadar anlam kazanmamıştı. Bir devir kapandı.. Usta gitti. Bana ve bu ülkeye kattığın her şey, her tebessüm, her kahkaha, her ders için minnetle... Nur içinde yat." ifadelerinde bulundu.

Komedyen Cem Yılmaz ise "Eğlence dünyasında 60 yılı aşkın emeği olan Seyfi Dursunoğlu mekanın cennet olsun. Seni çok sevdik, seninle çok güldük hakkını helal et." ifadelerini kullandı.

Usta sanatçıyla "Huysuz'la Dans Eder misin?" programında buluşan şarkıcı Yonca Evcimik ise paylaşımında "Çok üzgünüm! Yeri asla doldurulamayacak bir isim. Bir sayfa daha kapandı. Birlikte çalışmaktan gurur duyduğum, sevdiğim, değer verdiğim Seyfi Dursunoğlu... Seni çok özleyeceğim..." ifadelerinde bulundu.

Aynı programda yer alan dansöz Asena'da "Çok üzgünüm çok... Büyük Usta! NUR içinde meleklerin eşliğinde gül bahçelerinde uyu inşallah" ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi. Tan Sağtürk ise "Ah Seyfi abi. Seni unutmayacağım. Çok üzgünüm" şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım da duygulandıran mesajında "Canım canımm canımmm... Çok üzgünüm çok! Allah'ın rahmeti üstüne olsun Seyfi Dursunoğlu... Ne çok şey kattın hayatımıza güzel insan." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER