Sanatçı Yeşim Salkım'a çirkin sözler!

Kimi çektiği makyaj videosuyla, kimi duyurmaya çalıştığı bestesiyle; kimi güzel sesiyle-kimiyse yakışıklılığı ve güzelliğiyle tanındı. Onlara "Sosyal Medya Fenomeni" dediler...

Sanatçı Yeşim Salkım'a çirkin sözler!

Kimi çektiği makyaj videosuyla, kimi duyurmaya çalıştığı bestesiyle; kimi güzel sesiyle-kimiyse yakışıklılığı ve güzelliğiyle tanındı.

Onlara "Sosyal Medya Fenomeni" dediler... Bazılarının şarkıları YouTube'da tıklanma rekoru kırdı. Bazılarını hitap ettiği yaş grupları; kıyafetlerini-esprilerini yakından takip etti...

Bu genç tayfanın arasında 50 yaşını ikmal etmiş bir 'şey' de sivrilmeyi başardı.

Önce 'yardım'larıyla; sonra ağız yapısından mütevellit teleffuzuyla en galiz küfürleri başlarına ya 'Kıızz' ya 'Hadsizz' gibi kelimeler ekleyerek etmesiyle tanındı.

Ve bu 'şey' kendisini takip eden bir kesim olduğunu fark edip işin üzerine gitmeye devam etti...

Berbat sesiyle söylediği şarkıyı stüdyo ortamında okudu; galiz küfürleri daha da ağırlaşmaya hatta hem kıymetli bir sanatçının kızı olan hem de şarkıcılık ve oyunculukta başarısını ispatlamış Yeşim Salkım'a kadar uzandı.

 

Magazin programları reyting umuduyla onunla canlı yayın gerçekleştirdi.

Canlı yayında pek çok şehirdeki pek çok sahneden teklifler aldığını; çok istendiğini-çok sevildiğini söyledi.

Pandemi döneminde 'Geçinemiyorum' diyen ünlü sanatçılara inat "O kadar kazanıyorum ki fazlasını dağıtıyorum" deyip ağzından tükürükler saçarak havasını ve şen kahkahasını atmayı ihmal etmedi...

Çok zengin bir erkek arkadaşı olduğunu söyleyen bu 'şey'in sevgilisinin evli olduğu ve yasak bir aşk yaşadığı bile iddia edildi.

Sergilediği tutum ve hareketleriyle ne hanımefendi ne de beyefendi olmayı başaramayan 'şey' kadınlar için "Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda" dediği gibi jet hızıyla bu açıklmasından geri dönüp özür dilese de son olarak Bodrum'daki kadınların eylemine katılmak isteyince oradan kovuldu.

Bir kesim tarafından bir şekilde büyütülen bu 'şey'in esprilerine gülmeyen; ses tonundan ve küfürlerinden rahatsız olan bir diğer kesim ise onu oldukça antipatik buldu ve bulmaya da devam ediyor.

Yeşim Salkım gibi bir sanatçıya çirkin sözler sarf edecek kadar 'palazlandırılan' bu şey elbette pek çok emsali gibi yıllar içinde kaybolup, unutulup gidecektir.

Umarız tez vakitte...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER