Saplantılı hayranı merhum Osman Wöber'in kabrine dadandı!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre ünlü spiker Müge Wöber, eşinin vefatından sonra bir sosyal medya kullanıcısının tacize varan eylemlerine maruz kaldığını iddia etti.Wöber Şikayet dilekçesinde, Billur K.

Saplantılı hayranı merhum Osman Wöber'in kabrine dadandı!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre ünlü spiker Müge Wöber, eşinin vefatından sonra bir sosyal medya kullanıcısının tacize varan eylemlerine maruz kaldığını iddia etti.

Wöber Şikayet dilekçesinde, Billur K. isimli kullanıcının hazırladığı fotomontaj fotoğraflarla sosyal medyada Osman Wöbr'le ilişkisi olduğu yönünde mesajlar paylaşarak, şahsi cep telefonunu paylaştığını ifade etti. 

Osman Wöber'le sevgiliymiş gibi yayınladığı fotoğrafların altına mesajlar paylaşan kullanıcının, ünlü oyuncunun mezarı başına giderek eşyalar bıraktığını, özlem dolu sözler sark ettiğini ve mezarda tahribat yaptığını ileri sürdü.

Aynı kullanıcının mezar videolarını aşk dolu müziklerle paylaştığını tespit eden ünlü spiker Müge Wöber, kullanıcının merhum kocası hakkında olmadık paylaşımları nedeniyle maddi ve manevi olarak zarara uğradığını belirterek, kimliği tespit edilecek kullanıcının cezalandırılmasının istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER