ŞARKICI ÇAĞLA ÜNLÜ FUTBOL MENAJERİ EŞİ METİN KORKMAZ'DAN BOŞANIYOR MU?

ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDEN METİN KORKMAZ'A BİR DARBE DE EŞİNDEN GELDİ! BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ!  Adana Demirspor Genel Menajeri Ve MC Menajerlik'in sahibi olan ünlü menajer Metin Korkmaz'ın şarkıcı eşi Çağla ile uzun süredir devam eden evliliklerindeki sorunları aşamadıklar.

ŞARKICI ÇAĞLA ÜNLÜ FUTBOL MENAJERİ EŞİ METİN KORKMAZ'DAN BOŞANIYOR MU?

ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDEN METİN KORKMAZ'A BİR DARBE DE EŞİNDEN GELDİ!

BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ! 

Adana Demirspor Genel Menajeri Ve MC Menajerlik'in sahibi olan ünlü menajer Metin Korkmaz'ın şarkıcı eşi Çağla ile uzun süredir devam eden evliliklerindeki sorunları aşamadıkları ve bu yüzden boşanma aşamasına geldikleri iddia edildi. 

ÜNLÜ MENAJER EVLİLİĞİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR

Türkiye'ye bir çok yıldız futbolcu getiren Metin Korkmaz'ın pop şarkıcısı olan eşi Çağla ile uzun bir süredir evliliklerinin çatırdadığı magazin ve spor kulislerinde kulaktan kulağa dolaşıyordu.

İddialara göre evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapan Metin Korkmaz, eşi Çağla Hanım'ın aldığı boşanma kararından bir türlü vazgeçiremiş. 

EŞİNİN WHATSAPP MESAJLARINI YAKALADI İDDİASI

Eşi Çağla Hanım'ın aldığı boşanma kararından vazgeçirmek için elinden geleni yapan ünlü menajer, ne yapıp ettiyse de aldığı bu karardan vazgeçmeyeceği konuşulan eşi Çağla Hanım'ın bayram sonrası boşanma davası açmak istediği ve avukatı ile görüştüğü gelen iddialar arasında. 

ALDATILDIĞINDAN ŞÜPHELENDİ

İddialara göre Çağla Hanım'ı boşanma arifesine getiren olayda Eşinin Kendisini aldattığından şüphelendigi ve Korkmaz'ın cep telefonunda ünlü bir güzelden gelen mesajları yakaladığı gelen dedikodular ve iddialar arasında.

PENALTILARDA ŞAMPİYONLUK DA GİTTİ

Süper Lige'e çıkma şansını penaltılar sonucunda Karagümrükspor'a kaybeden Adana Demirspor'un Genel Menajeri Metin Korkmaz'ın bu boşanma dedikodularından dolayı moralinin hayli bozuk olduğu ve bunun üzerine de şampiyonluğun da son anda ellerinden kayıp gitmesi "Korkmaz'ı zor günler mi bekliyor?" sorusunu akıllara getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER