Şarkıcı Güllü Fethiye’de karakolluk oldu

Süper Kulup'ün haberine göre Fethiye’nin Çalış semtinde karavan ve çadırcılar için ayrılan özel alanda camping işletmeciliği yapan şarkıcı Güllü, beraberinde kızı ve yardımcısıyla birlikte 6 aydır kendisinden saha borcunu ödemesini isteyen mal sahiplerinin mekanını bast.

Şarkıcı Güllü Fethiye’de karakolluk oldu

Süper Kulup'ün haberine göre Fethiye’nin Çalış semtinde karavan ve çadırcılar için ayrılan özel alanda camping işletmeciliği yapan şarkıcı Güllü, beraberinde kızı ve yardımcısıyla birlikte 6 aydır kendisinden saha borcunu ödemesini isteyen mal sahiplerinin mekanını bastı.

Günlerdir alacak verecek tartışmasının yaşandığı kamp alanı sonunda Güllü, kızı Tuyan Ülkem ve yardımcısı Deniz’in mekan basması ve mal sahiplerini darp etmeleriyle sonuçlandı.

MEKANI BASTI İŞTE GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Erdal Bolatcan’ın sahibi olduğu alana 6 ay önce kiracı olarak gelen, o gün bugündür kira borcunu ödemediği iddia edilen şarkıcı Güllü, beraberinde kızı Ülkem ve Deniz adındaki yardımcısıyla birlikte mal sahibi Bolatcan’ın Ankaralı ortağı Alper Aniç ve kız arkadaşı Begüm Ay’ın bulunduğu mekanı bastı.

Özellikle Begüm Ay’ın ağır darbelere maruz kaldığı, çeşitli yerlerinden yaralandığı olay geçtiğimiz günlerde Fethiye’nin Çalış semtinde karavan ve çadırcılara hizmet verilen özel saha içinde meydana geldi.

Çıkan arbedede Güllü, kızı Ülkem ve işletmesinde mutfak işlerine baktığı öğrenilen Deniz’i üzerine çullandıkları Begüm Ay’ın üzerinden almak kolay olmadı. Çevrede aynı işi yapan kamp işletmecilerinin araya girmesiyle Begüm Ay ve erkek arkadaşı Alper Aniç saldırıyı gerçekleştiren Güllü, kızı Ülkem ve yardımcısı Deniz’in elinden güçlükle kurtarıldı.

Olaydan çok sonra gelen Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri Güllü, kızı ve yardımcısını gözaltına aldı.

Saldırıda çeşitli yerlerinden yaralanan Begüm ve erkek arkadaşı Güllü ve beraberindekilerden şikayetçi oldu.

KARAKOLLUK OLDU

Götürüldüğü Fethiye Devlet Hastanesi’nde yapılan muayenesinin ardından darp raporu alan Begüm Ay ve Alper Aniç saldırganlardan şikayetçi oldu. Olay yargıya intikal etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER