Şarkıcı Özgün'ün karakolda biten gecesi!

EĞLENİYORDUK Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre ünlü şarkıcı Özgün'ün gençlik yılları bayağı olaylı geçmiş.

Şarkıcı Özgün'ün karakolda biten gecesi!

EĞLENİYORDUK

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre ünlü şarkıcı Özgün'ün gençlik yılları bayağı olaylı geçmiş. Gençliğin verdiği enerjiyle birçok kez başını belaya sokan şarkıcıyla 90'lı yılların başına gittik... Özgün, üç arkadaşıyla Ankara'da yaşadıklarını o günün heyecanıyla şöyle anlattı: "Kurban bayramı tatilinde arkadaşım Serkan'ın ailesi tatile gitmişti. Serkan da araba kiralama şirketinden bir araba kiralamış. Biz de başka bir arkadaşım Özgür ile onda kalıyoruz. O sıra tek ehliyet Serkan'da vardı. Biz de gecenin ilerleyen saatlerinde araba kullanacağız diye tutturduk. Gençlik işte ne akla hizmetse gecenin o saatinde boş olur diye Ankara hipodromuna gittik. Hipodromda araba yarışlarının da yapıldığı büyük bir alan var. Direksiyona Özgür geçti, tabii bir süre sonra fren, gaz, el freni... Çok eğleniyorduk ama hesaba katmadığımız şey, hipodromun tam karşısında Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün olmasıydı."

KORKUTUCU BİR ŞEKİLDE BİTTİ

Eğlenceli başlayan gecenin korkutucu bir şekilde bittiğini söyleyen Özgün, şöyle devam etti: "Kısa bir süre sonra sirenler, ışıklar, polis arabaları, polisler geldi. Ne olduğunu şaşırdık. 4-5 ekip arabası durmuş, polisler de ellerinde silahlarını bize doğrultmuş, arabayı durdurup ellerimiz görünecek şekilde inmemizi anons ediyorlardı. Tam da filmlerdeki gibi. Tabii hemen bizi karakola götürdüler. İşin kötüsü Serkan arabayı kiralarken bir belge almamış, bayram sebebiyle de kiralanan dükkanın açılmasına daha üç gün var. Yani elde ruhsat yok, üstelik ruhsat sahibi de kaçakçılıktan aranıyor. Ya da bize öyle söylediler. Nezarette sabaha kadar misafir ettiler bizi. Tabii iyice de korkuttular. 'Üç gün misafirimiz olursunuz, sonra davanız olur ama gençsiniz, başka suçunuz yok, iyi halden çok yatmaz, 3-5 seneye çıkarsınız' gibilerinden. O gün gerçekten bizim için büyük bir ders oldu."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER