Scarlett Johansson: "Bu zorlama her zaman vardı"

Hollywood’un en fazla kazandıran oyuncularından Scarlett Johansson da sinemada erkekler ve kadınlar arasındaki eşitsizlik tartışmasına katıldı. Habertürk'ün haberine tarafından Marvel'ın yeni filmi Kara Dul (Black Widow) ile gündemde olan oyuncu Candis Magazine’e verdiği röporta.

Scarlett Johansson:

Hollywood’un en fazla kazandıran oyuncularından Scarlett Johansson da sinemada erkekler ve kadınlar arasındaki eşitsizlik tartışmasına katıldı.

Habertürk'ün haberine tarafından Marvel'ın yeni filmi Kara Dul (Black Widow) ile gündemde olan oyuncu Candis Magazine’e verdiği röportajda fit kalmakla ilgili kendi imtihanlarını ve sıkıntılarını 1950 yapımı klasik All About Eve’deki (Perde Açılıyor) bir sahneyle kıyaslayarak anlattı.

35 yaşındaki Johansson "Oyuncuların ince kalması için zorlama her zaman oldu. En sevdiğim filmlerden All About Eve’de bir sahne var, Batte Davis canı bir şeye garip bıkkın şekilde odayı tavaf ediyor ve sonradan bir tutam çikolata alıyor. Geri bırakıyor. Bitmiş alıyor. Baştan bırakıyor. Nihayet pes edip parçayı yiyor ama bunun için bile mücadele vermesi gerekiyor! Yani o zamanlarda bile bu zorlama vardı. Şimdiyse fazla daha kötü" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER