Şebnem Bozoklu: "Kocama 14 yaşından beri aşığım"

Şebnem Bozoklu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV'de yayınlanan 'Empati' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, aşkı ve evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "ELİM AYAĞIM TİTREYEREK AŞIK OLDUM" Bozoklu "Aşk bir kimya bozulması.

Şebnem Bozoklu:

Şebnem Bozoklu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV'de yayınlanan 'Empati' programına konuk oldu.

Ünlü oyuncu, aşkı ve evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ELİM AYAĞIM TİTREYEREK AŞIK OLDUM"

Bozoklu "Aşk bir kimya bozulması. Elim ayağım titreyerek aşık oldum. Hâlâ da çok aşığım eşime. Ortaokuldayken çok hayran olduğum biriydi. Onun yaptığı derginin bir numaralı okuruydum. Dergilerin ilk sayfasında genel yayın yönetmeninin yazısı ve fotoğrafı olur ya, öyle aşık oldum ona. Aramızda 11 yaş var.  Ben 14 yaşındaydım o 26 yaşında kocaman adamdı. Yıllarım ona hayran olarak, onun yazdığı her şeyi okuyarak, takip ederek, TV'de yaptığı programı izleyerek geçti. Sonrasında bir şekilde hayat bizi bir araya getirdi. Doğru hissettiğimi anladım mesela. Onda da karşılığını aldım, birlikte yaşadık bunu." sözleriyle aşkını ifade etti.

Tek çocuk olarak büyüdüğünü ifade eden Şebnem Bozoklu, "Planlarımız arasında Kanat'la çocuk sahibi olmak yok" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER