Şebnem Bozoklu: "Setlerde hoşlanmadığımız kişiler oluyor"

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre basın danışmanıyla yemek yiyip toplantı yapan oyuncu, görüntülendiğini fark edince gazetecilerin yanına gelerek onlarla sohbet etti. Meslektaşı Aslı Bekiroğlu’nun "Kilo alınca yapımcılar 'kilo ver' diyor” sözleri hatırl.

Şebnem Bozoklu:

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre basın danışmanıyla yemek yiyip toplantı yapan oyuncu, görüntülendiğini fark edince gazetecilerin yanına gelerek onlarla sohbet etti.

Meslektaşı Aslı Bekiroğlu’nun "Kilo alınca yapımcılar 'kilo ver' diyor” sözleri hatırlatılan Şebnem Bozoklu, “Siz hiç bu tarz baskı ya da uyarılara maruz kaldınız mı?” sorusuna yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, "Bana şimdiye kadar 'kilo al, kilo ver' gibi baskı veya uyarı olmadı. Hiçbir kadına ya da erkeğe, kimsenin bedeniyle ilgili bir şey söylemeye hakkı yoktur. Rol gereği 7-8 kilo aldığım zamanlar oldu. Başka bir iş için de kilo verdiğim oldu. Benim işim bu. Nasıl göründüğüm önemli değil. Karakter ne gerektiriyorsa onu yapıyorum" dedi.

Şebnem Bozoklu, muhabirlerin "Elinize oyuncu kadrosu geldiğinde, 'Bu isimle oynamak istemiyorum' dediğiniz hiç oldu mu?" şeklindeki sorusunu da cevaplayıp "Şimdiye kadar hiçbir sette, 'Bu isimle oynamam' demedim. İlla ki hoşlanmadığımız isimlerde olmuştur ama bu durumu işime yansıtmadım. Yer aldığım setlerin hepsinde çok keyif aldım. Bütün arkadaşlarımla aram çok iyidir." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Kanat Atkaya ile evli olan Şebnem Bozoklu, bebek düşünüp düşünmedikleri sorusu üzerine ise “Şu anda çocuk gündemimiz yok” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER