Seda Bakan ve Mehmet Günsur başrolü paylaşacak

Seda Bakan bir sanat filmiyle setlere dönmeye hazırlanıyor TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre peş peşe rol aldığı reklam filmleriyle dikkat çeken Seda Bakan art house bir filmde oynamaya hazırlanıyor. Gökhan Tiryaki imzalı filmde Mehmet Günsür hem oynayacak, hem de yapım o.

Seda Bakan ve Mehmet Günsur başrolü paylaşacak

Seda Bakan bir sanat filmiyle setlere dönmeye hazırlanıyor

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre peş peşe rol aldığı reklam filmleriyle dikkat çeken Seda Bakan art house bir filmde oynamaya hazırlanıyor.



Seda Bakan ve Mehmet Günsur başrolü paylaşacak


Gökhan Tiryaki imzalı filmde Mehmet Günsür hem oynayacak, hem de yapım ortağı olacak.



Seda Bakan ve Mehmet Günsur başrolü paylaşacak - Resim : 2


Seda Bakan çekimleri yakında başlayacak olan filmle ilgili “İlk kez bir art house filmde oynayacağım. İnşallah iyi olur, onun içeriğinden çok bahsedemiyorum ama kadro çok güzel. Mehmet Günsür ile oynayacağız. İnşallah çok heyecanlıyım, bekliyorum okuma provaları olacak” dedi.


Seda Bakan ve Mehmet Günsur başrolü paylaşacak - Resim : 3


Sempatik oyuncu ayrıca bu yaz “Zeytin Ağacı” dizinin ikinci sezon çekimleri için kamera karşısına geçeceğini de söyleyerek ekledi: “Zeytin Ağacı dizisinin 2. ve 3. sezonunu çekmeye başlayacağız yazın… Ben iki bebekle yazın Ayvalık’ta olacağım. Onu nasıl yapacağımı kara kara düşünüyorum ama çok güzel bir ekibimiz olduğu için sıkıntı olursa çocuğu birilerine bırakır giderim...”


Seda Bakan ve Mehmet Günsur başrolü paylaşacak - Resim : 4

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER