Seda Üren’i Kimler Hedef Aldı?

Ünlü şarkıcı Seda Üren yaptığı açıklamalarıyla akıllarda soru işaretleri yarattı. İşte ünlü sanatçının yaptığı o açıklamalar…

Seda Üren’i Kimler Hedef Aldı?

Ünlü şarkıcı Seda Üren yaptığı açıklamalarıyla akıllarda soru işaretleri yarattı. İşte ünlü sanatçının yaptığı o açıklamalar…

Melisa Erol’un yeni doğum günü için ünlü isimler bir araya geldi. Nişantaşı’nda düzenlenen doğum gününe katılan isimlerden birisi de Seda Üren oldu. Seda Üren, yaptığı açıklamalarıyla gündemde yeni bir sayfa açarken ilk günden beri kendisiyle sürekli uğraşan kişilerin olduğunu söyledi.

“18 Yaşından Beri…”

Sektöre 18 yaşında başladığını ve bu yaşından itibaren sürekli kendisiyle uğraşanların olduğunu söyleyen Seda Üren, 40 yaşına gelmesine rağmen durumun değişmediğini söyledi. “Çünkü haberi geliyor bana. Seda Üren’e bir iş geldiğinde sizin nasıl engellemeye çalıştığınız bile bana geliyor. ‘Ben kendi sanatçımı çıkartayım, daha ucuza gelir, Seda’yı almayın şunu bağlarım size’ falan diyenler, sizin engellediğiniz kadın aslında güzel bir kadın. Sahnede iyi şarkı söyleyen bir kadın.” diyen ünlü şarkıcı bu açıklamaları sonrasında kimlerin kendisiyle uğraştığını merak ettirdi. Ancak açıklamalarında hiçbir ismi vermeyen ünlü sanatçı, magazin açıklamalarıyla üstü kapalı gönderme yaptı.

Seda Üren’i Kimler Hedef Aldı?

“Kıskanılmak Güzel Bir Şey”

Kendisinin 40 yaşında olmasına rağmen hala kendisiyle uğraşılmasının kendisi adına önemli bir durum olduğunu söyleyen Seda Üren,  “Her şeyi bir kenara bırakın, Seda Üren, doymuş, olmuş ve ailesine, çocuklarına ekmek götüren bir kadın. Bunun vebaline girmeyin. Çeteleşme bu sektörde her zaman var ve vardı. Kıskanılmak ve hedef alınmak güzel bir şey. Korkutuyorsunuz demektir bu. 40 yaşımda da benimle hala uğraşıyorlarsa tamamdır.” diyerek bu konudaki düşüncelerini aktardı.

Açıklamalarına spor çalışmalarıyla ilgili son durumunu aktararak devam eden sanatçı, sporun hayatının bir parçası olduğunu ve 70 yaşına geldiğinde dahi spor yapmaya devam edeceğini açıkladı. sanatçı nazara inandığını söyleyerek sözlerini noktalarken her kıyafetinin görünmeyen bir yerine nazar boncuğu taktığını ifade etti.

Seda Üren kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER