Sedat Doğan: "Hanımın parasıyla babalık olmaz"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz"a konuşan Sedat Doğan; Işın Karaca ile boşandıktan sonra Tuğrul Odabaş'ı kızı Mia'nın hayatına çok hızlı sokup ona 'Baba' dedirtmesine öfkelendiğini söyleyerken, "Ne oldu şimdi.

Sedat Doğan:

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz"a konuşan Sedat Doğan; Işın Karaca ile boşandıktan sonra Tuğrul Odabaş'ı kızı Mia'nın hayatına çok hızlı sokup ona 'Baba' dedirtmesine öfkelendiğini söyleyerken, "Ne oldu şimdi. Ferhat ile Şirin miydi bunlar? Ayrıldılar. Tuğrul'un hiç bir şeyden haberi yok bakın neden boşandığını bile bilmiyor. Hanımın parasıyla babalık olmaz. Delikanlı adam arslan gibi babalığını yapar. Ona iyi bir ağabeylik yaptı. Erkek olan adam böyle bir evlada kendisine baba dedirtmez. Ben Işın Karaca ile evlendiğimde büyük oğlu Erda 13 yaşındaydı. Ben onun ağabeyiydim babası değildim" şeklinde konuştu.

Tuğrul Odabaş'ı kendi kazağıyla Işın Karaca ile yaşadıkları evin koltuğunda Instagram'da gördükten sonra büyük üzüntü yaşadığını ve yasaklı madde kullanımına başladığını sözlerine eklerken o halde kızı Mia ile görüşmemeyi kendisinin tercih ettiğini söyledi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER