Selami Şahin yoldan geçen kadınları elinden tutup ofise davet ediyor!

"Seninle Başım Dertte", "Gitme Sana Muhtacım" ve "Bulamazsın" gibi onlarca unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin cephesinden şaşırtan haber! Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Etiler'deki ünlü bir AVM'nin karşısında ofisi olan sanatçıdan bölg.

Selami Şahin yoldan geçen kadınları elinden tutup ofise davet ediyor!

"Seninle Başım Dertte", "Gitme Sana Muhtacım" ve "Bulamazsın" gibi onlarca unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin cephesinden şaşırtan haber!

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Etiler'deki ünlü bir AVM'nin karşısında ofisi olan sanatçıdan bölgede oturan kadınlar rahatsız.

Bunun nedeni ise Şahin'in yoldan geçen kadınlara karşı flörtöz tavırlar sergilemesi.

74 yaşındaki ünlü sanatçı Selami Şahin'in ortaya çıkan görüntüleri ağızları açık bıraktı.

'ELİNİ BIRAKMIYOR'

İsmini vermek istemeyen iki kadın şu açıklamayı yaptı: "Selami Şahin her gün bize ya da yoldan geçen herhangi bir kadına elini uzatıp tanışıyor. Ama elinizi bir türlü bırakmıyor. Ofisine kahve içmeye davet ediyor, garip tekliflerde bulunuyor. Bu durumdan bıktık usandık, rahatsızız!"


Selami Şahin yoldan geçen kadınları elinden tutup ofise davet ediyor!


Kadınlarla görüntülerinin de çekildiği, 38 yıllık evli 3 çocuk babası olan Selami Şahin'in bu davranışı sonrası eşi Didem Şahin'in tavrı ise merak konusu oldu.


Selami Şahin yoldan geçen kadınları elinden tutup ofise davet ediyor! - Resim : 2

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER