Selçuk Ural ve Leman Sam'dan Alpay ile Özdemir Erdoğan'a sert sözler

Leman Sam, Cihangir Camii içindeki parkta objektiflere yansıdı.

Selçuk Ural ve Leman Sam'dan Alpay ile Özdemir Erdoğan'a sert sözler

Leman Sam, Cihangir Camii içindeki parkta objektiflere yansıdı. 69 yaşındaki sanatçı, çoraplarını çıkarıp bağdaş kurduktan sonra çimlere oturup çevredeki kedileri besledi.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Leman Sam, geçtiğimiz günlerde şarkıcılar Özdemir Erdoğan ve Alpay'ın, 1996 yılında hayatını kaybeden merhum sanat güneşimiz Zeki Müren’i hedef alan sözlerini de değerlendirdi.

Özdemir Erdoğan’ın 'Onu izleyen erkek çocuklar travma yaşadı' sözlerine katılmadığını belirten sanatçı, şöyle konuştu: "Eğer Zeki Müren’in yolundan gitselerdi ülkenin cinsel tercihini değiştirmesi lazımdı. Hiç de öyle değil. Acımasız konuşmuşlar... Zeki Müren’in kimliğini tartışmak başka müziğini tartışmak başka. 'Müzik' derseniz ben de ilk kayıtlarını daha arabeske dönüşmemiş kayıtlarını dinlemeyi tercih ederim. Sonra ben de dinlemedim ama saygı duyarım öyle bir ses yok. Çocukken Zeki Müren’in radyo emisyonlarını verirlerdi, onun hayranıydım. Öyle giymiş, böyle giymiş hiç aklıma gelmedi. Canları mı sıkılıyor acaba insanların?"

85 yaşındaki şarkıcı Alpay'ın "On kulağım olsa biriyle Zeki Müren dinlemem. Abartılı üslubu ve Türkçe'siyle sanat müziğini katletmiştir" sözleri, usta sanatçı Selçuk Ural'ı da sinirlendirdi.

76 yaşındaki sanatçı Selçuk Ural, "Alpay'ın gazino hayatı olmadı. Zeki Müren'i tanımamıştır belki de. Ben Zeki Müren'le çalıştım. Onun kadar efendi, insanlara faydalı birini görmedim. Türkiye'ye doğru Türkçeyi öğretmiş bir insandır. Vefat edeli 25 sene olmuş. 25 sene sonra ne oldu da kudurdun be Alpay? Bunu gündeme gelmek için yaptığım düşünüyorum. Ama hiç yakışmadı" ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER