Selim Bayraktar'a şok eden teklif!

Kanal D'nin canlı yayınına konuk olan Selim Bayraktar, 'Sümbül Ağa' karakteri nedeniyle ince göndermelere maruz kaldığını ve "Gerçekten hadım edildiniz mi?" sorularıyla karşılaştığını anlattı. Başına gelen en ilginç olay sorulması üzerine ise Bayraktar, "Dubai kralı tel.

Selim Bayraktar'a şok eden teklif!

Kanal D'nin canlı yayınına konuk olan Selim Bayraktar, 'Sümbül Ağa' karakteri nedeniyle ince göndermelere maruz kaldığını ve "Gerçekten hadım edildiniz mi?" sorularıyla karşılaştığını anlattı.

Başına gelen en ilginç olay sorulması üzerine ise Bayraktar, "Dubai kralı telaffuz etmek istemediğim meblağda bir para teklif ederek beni yemeğe davet etti. Ben parayı kabul etmeyeceğimi söyleyerek yemeğe katıldım. Kralın kızlarından biri maske ve bindallılarla bana hediyelerini sunmaya başladı. O an anladım ki kızı benimle evlendirmek istiyorlar. Evli olduğumu söyledim. Şimdi yine arkadaş olarak görüşüyoruz ama o tarihte evli olmasam da böyle bir evlilik olamazdı. Aşk olmadan evlilik mi olur?" diyerek herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER