Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya olay gönderme!

İki yıllık evliliklerini 10 Eylül'de sürpriz şekilde tek celsede bitiren ikiliden Ciğerci, eski futbolcunun arkadaşlarının düğününde uzattığı zeytin dalını geri çevirmişti. Eski eşler, düğüne ayrı ayrı katılmıştı.

Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya olay gönderme!

İki yıllık evliliklerini 10 Eylül'de sürpriz şekilde tek celsede bitiren ikiliden Ciğerci, eski futbolcunun arkadaşlarının düğününde uzattığı zeytin dalını geri çevirmişti.

Eski eşler, düğüne ayrı ayrı katılmıştı. Gökhan Çıra, basın mensuplarına, “Zeytin dalı uzattım. İlk defa bu kadar uzun süreli ayrı kaldık ama barışabiliriz" demişti.

Gökhan Çıra'nın "barışma" sinyali olarak yorumlanan açıklamasının aksine Selin Ciğerci, "Asla demem ama olmaz. İş için görüşüyoruz" karşılığını vermişti.

Show TV'de yayınlanan 'Bir Başka Güzel'de jüri üyeliği yapan Selin Ciğerci, programın yeni konseptini duyururken Gökhan Çıra'ya da gönderme yaptı.

Ciğerci, moda yarışmasının yeni konseptinin “Ne kaybettiğine dön bir bak” olduğunu dile getirdi ve yarışmacıların da buna göre hazırlandığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Ciğerci, jüri üyesi olduğu programın sunucusu Esra Eron'un "Mantık evliliği mi, aşk evliliği mi?" sorusunu, "Ben duygusal bir insanım, benim için tabii ki aşk evliliği" şeklinde yanıtlamıştı.

Severek ayrıldığını gözyaşlarıyla anlatan ünlü fenomen, evlilikte parayı önemsemediğini, onun için evinde huzurlu bir evliliğinin olmasının yeterli olduğunu söylemişti.

"Benim için mantık ve para geri planda" diyen Selin Ciğerci, "İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER