Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Boşanmasının Perde Arkası

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, reklam veya yeni bir ürün çıkartacakları için mi boşanıp, yakında tekrardan beraber pozlarını görebileceksiniz iddiaları ortaya çıktı...

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Boşanmasının Perde Arkası

Sosyal medya fenomeni ve kozmetik sektöründe işlere imza atan Selin Ciğerci, futbolcu eşi Gökhan Çıra ile önceki zamanlarda da, aldatma ve kıskançlık yüzünden bir çok kez ayrılığın eşine gelip, sosyal medyada videolar çekip, silmişti. Çiftin son zamanlarda araları iyiyken bir anda ayrılıyoruz deyip, sonrasında hayır diye açıklama yapıp, tekrardan boşanıyoruz diye paylaşımlar yapması, hem sosyal medya'da hemde televizyon kanallarında genişce yer almıştı.

Özlem Parlu, Melisa Emirbayer gibi isimlerle Selin Ciğerci ile birlikteyken görüşen Gökhan Çıra, aynı şekilde Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıkan Ciğerci'nin öfke videoları sosyal medya'da çok geniş yer almıştı.

Sosyal medya'da bir çok fenomen ve takipçileri yeni bir ürün çıkartacağı için böyle bir taktik yaptığı söylentileri twitter gündem oluşturdu. Başta Deniz Akkaya, Kerimcan Durmaz gibi isimler baya çarpıcı açıklamalarda bulunurken, kendisi bir kaç ay sonra barıştık denilecek mi bilinmese de, çiftler boşandığı günün üstüne, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklama ile birbirlerine zeytin dalı uzatarak, tekrardan dikkatleri üzerlerine çektiler;  "Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz."

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2021, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER