Semra kaynana: "Ata'nın acısı hep taze"

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına konuk olan Semra Yücel canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Oğlu Ata'nın acısının hep taze olduğunu ve yıllar geçtikçe daha da katlandığını ifade eden Semra Yücel, "Vefat ettiği organizasyona aslında ben sunucu olarak.

Semra kaynana:

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına konuk olan Semra Yücel canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

Oğlu Ata'nın acısının hep taze olduğunu ve yıllar geçtikçe daha da katlandığını ifade eden Semra Yücel, "Vefat ettiği organizasyona aslında ben sunucu olarak çağrılmıştım ama Asena ile mahkemem olduğu için gidemedim. Oğluma 'Sen git, üç kuruş beş kuruş' dedim. Kader diyorum. Allah'a havale ettim. Kim sebep olduysa bir gün gelip benden helallik isteyecek. Cehenneme girene kadar o kişiye hakkım haramdır" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Söz Sinem Umaş'tan açılınca ise "Kızcağız iyi kızdı. Kişisel, insan olarak hiç bir problemim yoktu. Gelin adayı olarak uygun görmemiştim. Karşımda bir aile yoktu. Ben de eşimle ayrıldım ama ben eski eşimle çocuklarımız konu olunca herkesden daha çok aileyizdir. Sinem'in ailesinden sadece annesini 5 dakika falan gördüm. Ben asker çocuğuyum. Belki çok disiplinli biri olarak yetiştiğim için Sinem'in hareketleri hoşuma gitmedi." ifadelerini kullandı.

Oğlunu Sinem konusunda uyardığı için hiç bir pişmanlık duymadığını ifade eden Semra Yücel programa katıldığı için de bir pişmanlık duymadığını söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER