Seren Serengil Damardan Besleniyor... Seren Serengil Zayıflama Uğruna Sağlığından Oldu!

Magazin dünyasının tanınan ismi Seren Serengil, Geçtiğimiz yıllarda zayıflamak için mide küçültme ameliyatı olmuştu. Beslenme problemleri yaşayan Seren Serengil artık damardan besleniyor. Ayrıntılar haberimizde!

Seren Serengil Damardan Besleniyor... Seren Serengil Zayıflama Uğruna Sağlığından Oldu!

Seren Serengil, geçtiğimiz yıllarda mide küçültme ameliyatı olduktan sonra hızlıca kilo vermişti. Daha sonra damping sendromuna yakalandığını duyuran Seren Serengil, Instagram'Da yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü.

Magazin dünyasının çok konuşulan ismi Seren Serengil, olduğu mide küçültme ameliyatı sonrasında yaklaşık 43 kiloya düşmüş ve boyu 4 santim kısalmıştı. Karaciğer, pankreas ve böbrek sorunları yaşayan Serengil, Safra kesem gitti, karaciğer enzimlerim korkunç yüksek. Damardan besleniyorum. Doktor 'geri dönüşüm ameliyatı olmazsan siroza çevirecek' diyor. Ameliyatını yapan doktordan ve hastaneden şikayetçi olacağım." demişti.

Tüm gününü serumlara bağlı olarak geçiren Seren Serengil, beslenemediği için damardan takviye almak zorunda.

Seren Serengil, Instagram üzerinden evde Camdaki Kız'ın kaçırdığı bölümlerini izlediğini söyleyen Serengil kolunda serumla yatarken bir paylaşım yaptı.Seren Serengil paylaşımında "Uyku, sessizlik güzel de bu damardan beslenmeye nasıl alışacağım bilmiyorum." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER