Seren Serengil ve Gülben Ergen 5 yıl önce nasıl barışmıştı?

Seren Serengil ve Gülben Ergen 5 yıl önce nasıl barışmıştı?

Seren Serengil ve Gülben Ergen 5 yıl önce nasıl barışmıştı?

'SEN KÖTÜSÜN ÇEKİRGE'

Gülben Ergen'i evlenmek üzere olduğu sevgilisini elinden almakla suçlayan Seren Serengil sosyal medyada şu yazıyı paylaştı:

'Evliyken evli bir adama mektuplar yazan, ilişki yaşayan, dernek sahibi, çocuklarının arkasına her olayda sığınan kıymetli anne! 'Boşanacaksın!' diye direttiğin adamın da bir evladı, bir eşi vardı. Yemin ettim Türkiye'ye senin o gerçek yüzünü göstertmeye. Çekirge 10'uncu sıçrayışta yakalandı. 'Seren'i susturttum' demişsin; vicdanını da susturabildin mi? Bana yaptıklarını, Yeşim'e yaptıklarını, eski eşinin eşine yaptıklarını sindirebildin mi? Sen kötüsün çekirge! İki gazeteciyi işten kovdurdun. Yıllarca hepimizin canını yaktın. Şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermeyeceğim.'

2012 YILINDA BARIŞMIŞLARDI!

2012 yılında Oğuz Aşıcı ile aşk yaşayan Seren Serengil, Twitter sayfasına “Bir sen, bir ben, bir de bebek” notunu düşmüş bu notu takip eden günlerde yine twitter sayfasına “Mide bulantısı” notunu düşerek bebek imasında bulunmuştu.

Gülben Ergen, bu tweetlerin ardından o dönem basında 'Bebek mi bekliyor?' şeklinde haberleri çıkan Seren Serengil’i ima ederek Twitter hesabında, "3-5 düşmanım var elbet, bildiğim, bilmediğim, ama hissettiğim. Mutlu olsunlar, sevinsinler" diye yazmıştı.

Ergen'in bu tweetine Serengil şu tweetle yanıt vermişti:



O dönem aralarında barış rüzgarları esen Seren Serengil konuya ilişkin soru yönelten muhabirlere “Gülben’in uzattığı zeytin dalını tuttum, çünkü artık geçti. Belki alırım onu, dondurma yemeye gideriz. 96’dan beri afiyetle yiyemedik.” demişti.

Gülben Ergen eski arkadaşı olan Seren Serengil'in bu açıklamaları üzerine yine Twitter'dan "Seren eski arkadaşımdır. En kısa zamanda evime beklerim, uygun olmazsa, ısmarlayacağı dondurma için ben evine giderim" yazmıştı.

Seren Serengil ise "Ben arabaya binip bir yerlere gitmeyi özledim seninle, bildiğim çok güzel bir dondurmacı var çocuklari da alır gideriz" diyerek Ergen'in mesajına karşılık vermişti.

GÜLBEN ERGEN'İ EVİNDE ZİYARET ETTİ: 'ÇÖZÜLMEYENİ KONUŞTUK, ÇÖZDÜK'

Bu yazışmaların akabinde Gülben Ergen'in evine çiçeği ve pastasıyla birlikte giden Seren Serengil, uzun yılların ardından bu küslüğe son verdi. Gülben Ergen barış anını twitter sayfasına yazdığı şu mesajla duyurdu; "Çiçeğim, pastam ve bizim köyün delisi Seren eli kolu gönlü dolu geldi, hoşgeldi :)"

Seren Serengil ise, barış anını şu sözlerle ifade etti: "Heyecanlı mutlu bir gün. Yeni bir ayın, yeni bir mevsimin, yeni bir sayfanın başlangıcı 1 haziran. Sarıldık, ağladık, güldük, çözülmeyeni konuştuk, çözdük, denize attık. Onu sevdiğimi hatırladım. Pazartesi günü tekrar buluşacağız eskisi gibi."

Seren Serengil 5 yıl önce katıldığı o dönem Alişan ve Ayşe Özyılmazel'in birlikte sundukları tv programında da Gülben Ergen ile yıllardır süren dargınlığının Ergen’in Twitter hesabında kendisine hitaben yazdığı bir tweet ile son bulduğunu anlatırken; Ergen’i evinde ziyaret ettiğini söylemişti.

Şu günlerde yeniden Gülben Ergen'i evlenmek üzere olduğu sevgilisini elinden almakla suçlayan Seren Serengil, programda "Atlas'la birlikte çok sıcak karşıladılar. Bir anne vardı karşımda. Çok iyi bir anne olmuş. Çoluk çocuğuyla bir ev düzeni var. Sarıldık, öpüştük... Eskiyi konuştuk neden kızgın olduğumu söyledim. Uzatmadık, irdelemedik. Kapattık. Bitti... Mesajlaşıyoruz..." şeklinde konuşuyor...

İşte o programdan görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER