Serkay Tütüncü'den flaş 'Masumiyet' açıklaması

Dizide; sevgilisi İrem’i (Deniz Işın), kendisinden yaşça küçük olan 19.

Serkay Tütüncü'den flaş 'Masumiyet' açıklaması

Dizide; sevgilisi İrem’i (Deniz Işın), kendisinden yaşça küçük olan 19. yaşındaki Ela (İlayda Alişan) ile aldatan ve felaketle sonuçlanan düğün gecesinin ardından İlker Ilgaz karakteri gündeme oturdu.

Otoriter ve mükemmeliyetçi babası İsmail Ilgaz (Ertuğrul Postoğlu) ve çocukluğundan beri tüm hatalarının üstünü örten annesi Hale Ilgaz (Hülya Avşar) arasında kendi kimliğini bulamayan İlker Ilgaz’ın yeni bölümde beklenen duruşma sahneleri ekrana gelecek.

İLKER ILGAZ GİZEMLİ KARAKTER!

Başarılı oyuncu canlandırdığı karakteri şöyle anlatıyor; “Dizide motivasyonum böyle bir karakterin gerçekliği. Her şeyin kontrolünü elinde tuttuğunu sanarken, bir gece yaşadığı olay sonrası, allak bullak olan. O kargaşada ne hissettiğini, ne yaşadığını, aslında ne istediğini arayan bir adam İlker Ilgaz. İlker’i tek bir kelimeyle anlatacak olsam gizemli derdim.” dedi.

Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde tutuklu yargılanan İlker Ilgaz hâkim karşısına çıkacak. Hastanede tedavisi devam eden Ela, annesi Bahar’dan (Deniz Çakır) aldığı güçle duruşma salonuna gelecek.

İlker Ilgaz’ın avukatının, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizmesi, Ela’nın en yakınlarının bile kafasını karıştıracak. Aldığı darbeler ve geçirdiği ameliyatlar yüzünden, zihninde boşluklar olan Ela geçmişi hatırlamakta problem yaşayacak.

Ela’nın duruşmada yaşadıklarını kabullenemeyen Bahar ise adeta isyan edecek. Bahar’ın kızının uğradığı mağduriyeti gözyaşları içinde hâkime anlatacağı sahne izleyenleri derinden etkileyecek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER