Settar Tanrıöğen’in Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakteriyle tanınan oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

Settar Tanrıöğen’in Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakteriyle tanınan oyuncu Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Settar Tanrıöğen’in beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması sebebiyle tedavisi hastanede devam etmekteydi. Yapılan açıklamaya göre “Risklerden  kaynaklı hastamız Settar Tanrıöğen’in yakın takibi ile bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedaviye devam edecektir” açıklaması yapıldı.

 

 

‘Kızılcık Şerbeti’nde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, takvimler 26 Ocak’ı gösterirken beyin kanaması geçirmişti. Bu rahatsızlıktan dolayı İki kez ameliyat olan 61 yaşındaki Tanrıöğen’in sağlık durumunun gidişatıyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yeni açıklama bulunuldu.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: 26 Ocak 2024 Cuma günü, baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı rahatsızlıkları üzerine yapılan tıbbi değerlendirmesinde, hastamız olan Settar Tanrıöğen’de; beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk şeklinde adlandırılan) patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında kanama geldiğini tespit ettik.

Girişimsel nöroradyoloji uzmanı Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk ve ekibi tarafından acilen yapılan müdahale sonrasında hastamız Tanrıöğen yoğun bakım servisine alınmıştır. 29 Ocak 2024, Pazar gününe geldiğimizde hastamızda; beyindeki kanamaya bağlı gelişme ihtimali olan beyin omurilik sıvısında artış tespit ettik. Beyin cerrahisi ekibimiz tarafından sıvı basıncının dengelenmesi için girişimsel işlem yapıldı.

Settar Tanrıöğen’in tedavisine; yoğun bakım ünitesi sorumlusu Prof. Dr. İsmail Cinel ve ekibinin yanı sıra nöroloji, beyin cerrahi ve girişimsel nöroradyologlardan oluşan multidisipliner bir ekip tarafından tedaviler uygulanmaktadır. Gerekli görüldüğü takdirde ameliyet vb. işlemler acilen yapılacağını sözlerime eklemek isterim.

Settar Tanrıöğen (Apo) Diziye Tekrar Dönebilecek Mi?

Bugün itibariyle de klinik durumu stabil duruma gelmiş bulunmaktadır. Bu tür beyin kanamalarından sonra ortaya çıkabilecek risklerin varlığı olmaktadır. Bu nedenlerden kaynaklı hastamız Settar Tanrıöğen’in yakın takibi hastanemizde bir süre daha yoğun bakım ünitemizde devam edeceğini sevenlerine duyurmak istiyorum.

 

‘Kızılcık Şerbeti’nde Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı ‘Abdullah’ (Apo) lakaplı karakter dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde, şirketin yönetim kurulu başkanlığının elinden alınmasından sonra kalp krizi geçirmişti. Bu bölümden sonra ise gerçek hayatta kalp krizi geçirmesi sevenlerini üzdü. oyuncunun setlere dönüp dönmeyeceği merak konusu olmayı sürdürüyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER