Sevgilisi Koray Avcı'yı en önden izledi

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre pandemi kurallarına göre mesafeli oturma düzeniyle gerçekleşen konserde Koray Avcı, “Çok iyi hazırlandık, güzel misafirlerimiz de var.

Sevgilisi Koray Avcı'yı en önden izledi

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre pandemi kurallarına göre mesafeli oturma düzeniyle gerçekleşen konserde Koray Avcı, “Çok iyi hazırlandık, güzel misafirlerimiz de var. Geceden beri heyecandan uyuyamıyorum, her seferinde aynı duygu. Buraya girince heyecan basıyor. Galiba altı ya da beşincisi. Bu dönemde çalıştık ama insanlarla bir araya gelmek farklı heyecan” dedi.

Mekanlarda mesafe gözetilmediğini ancak müzisyenlerin hâlâ mesafeli konserler verdiğinden dert yanan şarkıcı, "Bütün mekanlar doluyken bizim mesafeli konserler yapmamız üzücü şeyler. Şu an müziği yapıyor olmaktan bizim sosyal faaliyet içinde olmamızdan mutluyuz" şeklinde konuştu.

Eylül ayında Amerika’da konser vereceğini dile getiren Avcı, “Tarkan gibi sahneye asansörle mi çıkacaksınız?” sorusuna, "Tarkan gibi kanatlanıp inmeyi düşünüyorum, yukarıdan aşağıya ineceğim. Benden hiç kanat olur mu? Nereye takacağız da o kanadı indireceğiz?” yanıtını verdi.

ÖZEL PLAKA 

Koray Avcı, yeni satın aldığı lüks cipine, sırtındaki ‘Sesi Gülen Adam’ yazılı dövmesinin baş harflerinden oluşan özel plaka taktırdı.

31 yaşındaki şarkıcıyı aşk yaşadığı iddia edilen meslektaşı Ebru Keskin, en ön sıradan izledi.

Keskin'in, 'Koray Avcı' yazılı maske takması dikkat çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER