Sevilen şarkıcı kansere yakalandığını duyurdu!

Sosyal medya platformlarında mayıs ayından beri aktif olmayan ünlü şarkıcı Sarah Harding, kendisini merak eden hayranlarına kötü bir haber verdi.  Harding, Instagram hesabından bir süredir meme kanseri ile mücadele ettiğini duyurdu. MAYIS AYINDAN BERİ SOSYAL MEDYADA YOKTU38 yaşın.

Sevilen şarkıcı kansere yakalandığını duyurdu!

Sosyal medya platformlarında mayıs ayından beri aktif olmayan ünlü şarkıcı Sarah Harding, kendisini merak eden hayranlarına kötü bir haber verdi. 

Harding, Instagram hesabından bir süredir meme kanseri ile mücadele ettiğini duyurdu.

MAYIS AYINDAN BERİ SOSYAL MEDYADA YOKTU

38 yaşındaki şarkıcı, hastalığın vücudunun diğer bölümlerine de yayıldığını belirterek, kanser ile elinden geldiği kadar güçlü bir şekilde savaştığını dile getirdi.

Harding, yaptığı paylaşıma, "Herkese merhaba. Umarım bu belirsiz zamanlarda herkes güvendedir" diyerek başladı. Bir dönem magazin basınının gündeminde de ilk sıralarda yer alan şarkıcı, uzun süredir sosyal medyada olmadığı için kendisini merak eden herkese teşekkür edip, bunun anlamının çok büyük olduğunu söyledi. Sarah Harding, hayatındaki bu değişikliği anlatmak için doğru zamanın geldiğini de yazarak, "Bu yılın erken döneminde meme kanserine yakalandım. Birkaç hafta önce de yıkıcı haberi aldım. Kanser, ileri seviyede ve vücudumun diğer bölgelerine de sıçramış durumda. Şu anda haftalık kemoterapi seanslarına giriyorum. Hastalıkla olabildiğince güçlü bir şekilde savaşıyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı, "Bu haberi sosyal medyada okumanın şoke edici olduğunu biliyorum. Benim niyetim de bu değildi" diye yazdı.

Harding, sözlerine, "Ama geçen hafta benim hastanede görüldüğüm haberleri yayıldı. Ben de insanların neler olduğunu artık öğrenme zamanı geldiğini düşündüm" şeklinde devam etti.

Şarkıcı, "Benim harika annem, ailem, yakın arkadaşlarım bana yardımcı oluyorlar" diye belirtti. Ardından da hastanede kendisiyle ilgilenen sağlık görevlilerine, doktorlara ve hemşirelere teşekkür ederek hepsinin 'birer kahraman' olduğunu belirtti.

Sarah Harding, hayata pozitif yanından bakmak için çaba harcadığını da ekledi.

Ünlü şarkıcı, takipçilerinden bu zor zamanlarda özel hayatının gizliliğine saygı gösterilmesini de istedi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Harding'in bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda destek mesajı geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER