Sevim Alan'dan Nihat Doğan'a tokat gibi cevap

Ülke genelinde 40 işletmesi bulunan Sevim Alan Güzellik merkezinin şubelerinden birini alan ve birkaç sonra devreden Nihat Doğan ile markanın asıl sahibi Sevim Alan arasında başlayan söz düellosu şimdilerde mahkemeye taşındı. Zarar ettiğini ve Sevim Alan'dan alacağı olduğunu iddi.

Sevim Alan'dan Nihat Doğan'a tokat gibi cevap

Ülke genelinde 40 işletmesi bulunan Sevim Alan Güzellik merkezinin şubelerinden birini alan ve birkaç sonra devreden Nihat Doğan ile markanın asıl sahibi Sevim Alan arasında başlayan söz düellosu şimdilerde mahkemeye taşındı.

Zarar ettiğini ve Sevim Alan'dan alacağı olduğunu iddia eden Nihat Doğan'a Sevim Alan'dan tokat gibi cevap geldi.

Nihat Doğan'ın markayı franchising olarak aldığını, iddia ettiği gibi bir ücret ödemediğini söyleyen Sevim Alan "Konunun bütün hatlarını Seyhan Soylu iyi biliyor. İşletmeyi zarar ettiği için değil sözleşme gereği işletemediği için devretmek zorunda kaldı. Sonrasında kasaya girmesi gereken paraların Nihat Doğan'ın şahsi hesabına girdiğini öğrendik. Ödenmeyen personel maaşları var, elektrik faturaları var. Bunların detaylarını mahkemede sayfa sayfa ve belgeleriyle ortaya koyacağım. Nihat Doğan yaptığımızı sözleşmeye ve sözleşme gizliliğine uymamıştır. Medya haberleri ve sosyal medyasından yazdıkları suç teşkil etmekte. Hepsini kanıtlarıyla dava dosyamıza koyduk ve Nihat Doğan hakkında sözleşmeye muhalefetten 100 bin dolar cezai şartı işletmeye başladık. Nihat Doğan aldığı işletmeyi beceremediği ve siyasete girmek için bıraktı. Biz markamızı başka birini devretmiyor kendimiz işletmek üzere geri alıyoruz. Sözleşme maddeleri ve şartları ortada kimin haklı kimin haksız olduğuna adalet karar verecek. Bu arada kendi hesabından şahsım adına yaptığı hakaretlerin de ayrıca hesabını adalet önünde verecek" dedi.

Ülke genelinde en çok tanınan marka olduğunu ve bu markaya zarar getirecek her hareketin bir bedeli olacağını söyleyen Sevim Alan "40 şube var kimsenin markayla ve ticaretle sorunu yok bir tek sorun Nihat Doğan'ın işletmesinde mi hemde Ataköy gibi kozmopolit bir semtte zarar etmiş. Bundan sonra hatır gönül rafa kalktı hepsinin hesabını adalet önünde verecek. Şube için maliye incelemesi istedim ve raporları mahkemeye sunulacak. Kendi hesabına aldığı paralar zabıt altında vergi kaçırmaktan işlem görecek" diyerek Nihat Doğan ile ticari iş birlikteliklerinin artık mahkeme ile sonuçlanacağını söyledi.

SEVİM ALAN'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)


İşte Sevim Alan'ın Nihat Doğan'a yolladığı ihtarname...

Sevim Alan'dan Nihat Doğan'a tokat gibi cevap

Sevim Alan'dan Nihat Doğan'a tokat gibi cevap - Resim : 2

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER