Seyhan Soylu'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler: "Yılların halası oldu dayı"

Mehemt Ali Erbil kısa süre önce verdiği bir röportajda "Eşcinsellik benim için sapkınlıktır.

Seyhan Soylu'dan Mehmet Ali Erbil'e olay sözler:

Mehemt Ali Erbil kısa süre önce verdiği bir röportajda "Eşcinsellik benim için sapkınlıktır. Benim de 16 yaşında oğlum var. Böyle sapkınlardan gençlerimizi korumalıyız. Eşcinsellerin yaşamlarına saygı duyuyorum ama bunun bayraktarlığı yapılmamalı. Sanki güzel bir şeymiş gibi göstermek yanlış. Bizim adetlerimizde böyle bir şey yok. Sanatçılarımız daha özenli olmalı" ifadelerini kullanmıştı.

"Al Sana Haber" programında Seyhan Soylu'dan Mehmet Ali Erbil'e bomba bir yanıt geldi.

"BİRLİKTE ADLİ TIP'A GİTSEK BEN KIZ RAPORU ALIRIM"

"Bu adam en son TikTok yalaması olarak prezente etti kendini. Bizim Türk halkımız güzel yürekli. Garibana acır, sahip çıkar... Kaç kere sapkınlıklarına, tecavüzlerine, tacizlerine ve skandallarına sahip çıktı.

Mehmet Ali Erbil'le biz Adli Tıp'a gitsek ben onun yanında kız raporu alırım. Sen hangi eşcinselliği sapıklık olarak nitelendiriyorsun? Yılların halası oldu dayı... Yıllarca eşcinseller üzerinden prim yaptın. Ekranlarda eşcinsel taklidi değil; olduğunu anlattın, millet taklit yaptığını sandı. 35 yaş altı eğer eşcinselliğe özendiyse bunun suçlusu Mehmet Ali Erbil'dir. Özendirdi. Aklı başına şimdi mi geldi? Can Tanrıyar bunun bir gay kulüpte erkeği öperken görüntüsünü yayınladı. Gay kulüplerden çıkarken yakalandı. Yapmadığı rezalet kalmadı."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER