Seyhan Soylu "Gülen yüz ameliyatı" oldu

"Al Sana Haber" programının moderatörü Seyhan Soylu bundan bir süre önce Prof.

Seyhan Soylu

"Al Sana Haber" programının moderatörü Seyhan Soylu bundan bir süre önce Prof. Dr. Hayati Akbaş’a 1 Milyon TL verip, hayatını da riske atarak 10 ameliyatı bir seferde olmuştu...

Sosyal medya üzerinden bir çok takipçisi Soylu’nun yeni halini fazlasıyla beğendi ancak Soylu’nun ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın eski sevgilisi Ata Çağlayan ile birlikte olduğu ifşa olunca, estetikli halini Filiz Akın’a değil de Seda Sayan’a benzetmeleri Soylu’yu kızdırdı.

Yeniden estetik ameliyatı olacağını açıklayan Soylu, "Gülen yüz ameliyatı" oldu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)

Ameliyat sonrası takipçilerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu operasyonu da ilk ameliyatımda yapmayı planlamıştık. Fakat yapılan operasyonlar hem 8 saat gibi uzun süre olması hem de yeni yüzümde yapılan düzenlemenin oturmasını bekledik.

Bu seferki ameliyatım Türkiye’de yeni ‘smiling face’ operasyonu…

Çok yeni bir teknik olduğundan dolayı Henüz bilinen bir şey değil. Ama düşünsenize artık sinirli, asabi bakmayacaksınız. Sizi sevenlere baktığınızda hep tebessüm eden bir yüze sahip olacaksınız. Tabii ki ’Gülen Yüz’ ameliyatı ile tebessüm ederken de ayrıca beş yılda yüzünüzü geriye götürmüş olacaksınız...

Yapılan operasyonun süresi 20- 30 dakika sürüyor. Genel veya Lokal anestezi ile yapılan bu ameliyatı oldum. Sevgili takipçilerim ‘smiling face’ Gülen yüz ile bundan sonra size hep tebessüm edeceğim.

Ayrıca sık sık adım ameliyatlarla anılmaya başladı. Bu kadar kısa sürede toplam 11 ameliyat oldum. Bu gidişle sevgili Ajda Pekkan’ın da rekoru elinden almış olacağım diye korkuyorum. Çünkü estetik olmak aynı dövme gibi alışkanlık yapıyor.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER