Şeyma Subaşı'ndan tepki çeken sözler

Takipçilerinden gelen sorular üzerine tekrar kamera karşısına geçen Şeyma Subaşı, Melisa’ya hamile olduğu dönemlerde neler yaşadığını anlattı. Subaşı “Evli bir adamdan hamile kaldığım için, çok ünlü bir insandan dolayı olduğu için ve ben de öyle olmaya başladığ

Şeyma Subaşı'ndan tepki çeken sözler

Takipçilerinden gelen sorular üzerine tekrar kamera karşısına geçen Şeyma Subaşı, Melisa’ya hamile olduğu dönemlerde neler yaşadığını anlattı.

Subaşı “Evli bir adamdan hamile kaldığım için, çok ünlü bir insandan dolayı olduğu için ve ben de öyle olmaya başladığım için tabii ki de merak edilen kadın, kız haline geldim. Ben de ünlü olmaya başladım.” sözleriyle başladığı açıklamasına “Ünlüler dünyasına girdim” derken gülmesi takipçilerin dikkatinden kaçmadı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Subaşı’nın açıklamalarından sonra sosyal medya kullanıcıları, Instagram’dan ateş püskürdü.

Çoğu kullanıcı "Bir kadının kendine bunu yakıştırması ne kötü, rezalet diz boyu maharetmiş gibi de anlatıyor evli adamdan hamile kalmış" sözleriyle tepkilerini gösterdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER