Şeyma Subaşı'nın burnunun ardından poposu da düştü!

Tüm dünya Corona virüs'le mücadele ederken Şeyma Subaşı, estetik peşine düştü. Zengin sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile gösterişli yaşamına devam eden ve her anını Instagram'dan paylaşan Subaşı'nın 6 gündür hiç sosyal medya paylaşımı yapmaması merak konusu olmu

Şeyma Subaşı'nın burnunun ardından poposu da düştü!

Tüm dünya Corona virüs'le mücadele ederken Şeyma Subaşı, estetik peşine düştü.

Zengin sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile gösterişli yaşamına devam eden ve her anını Instagram'dan paylaşan Subaşı'nın 6 gündür hiç sosyal medya paylaşımı yapmaması merak konusu olmuştu.

Sosyal medya fenomeninin estetik mağduru olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü yıldız Kim Kardashian'ın desteklediği kendisi gibi Ermeni asıllı estetisyen Dr. Simon Ourian'ın kapısını çalan Subaşı, burnundan estetik operasyon geçirmişti.

SONU HÜSRAN OLDU

İstediği görünüme kavuşamayan 30 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın burnunun yamukluğu konuşulurken ikinci bir haber geldi. Güzelleşmek için ünlü estetikçiye 160 bin dolar ödediği konuşulan Subaşı'nın burnu düştü.

Bir de bu yetmezmiş gibi popo estetiği yaptıran Subaşı'nın bu operasyonu da istediği gibi geçmemiş. 6 gündür hastanede olan Şeyma'nın psikolojik olarak çöküntü yaşadığı konuşulanlar arasında.

PARASIYLA REZİL OLDU!

Kim Kardashian sayesinde popüler olan Dr. Simon Ourian'a giden Begüm Şen, Nil Bentürk ve Dila Tarkan gibi ünlülerimiz de pişman olmuştu. 

En ucuz işleme 3 bin dolar yani yaklaşık 24 bin TL alan ünlü estetisyene giden Meryem Uzerli bin pişman olmuştu. Ece Erken de botoks yaptırdığı ünlü doktor nedeniyle bir ay yüzünü oynatamadığını açıklamıştı.

TAKVİM GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER