Şeyma Subaşı'nın sevgilisi dolandırıcı mı?

Şeyma Subaşı, elinden telefonu düşürmedi! "Sosyal medya fenomeniyim" deyip fotoğraflar servis etti! Lüks yaşantısıyla dikkat çekti! Herkes "İşi yok gücü yok. Nereden bu değirmenin suyu" dedi! Vatandaş Şeyma'nın sırrını merak ederken Mısırlı Mohammed Alsaloussi il.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi dolandırıcı mı?

Şeyma Subaşı, elinden telefonu düşürmedi! "Sosyal medya fenomeniyim" deyip fotoğraflar servis etti! Lüks yaşantısıyla dikkat çekti! Herkes "İşi yok gücü yok. Nereden bu değirmenin suyu" dedi! Vatandaş Şeyma'nın sırrını merak ederken Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeye karar verdi! Parmağına 1 milyon dolarlık yüzüğü takıp arz-ı endam etti! Sevgilisinin kendisi için yolcu uçağı tuttuğunu ilan etti! Ancak Mısırlı damadın sanıldığı gibi zengin olmadığı belirtildi. 

Spiegelsohmer isimli haber sitesine göre Mısırlı damadın doğumdaki adı Mohamed Essam El Saloussy'di. Mohammed Alsaloussi, 2005 yılında Kanada vatandaşı olmak için başvurdu.

Ancak gerçeğe aykırı beyanlar verince başvurusu reddedildi. Mısırlı sevgili, 2017 yılında adını Mohammed Alsaloussi olarak değiştirdi. California'da uyuşturucu madde kullanmak ve halka açık yerde taşkınlık çıkarmak suçundan hapse girdi. Sanıldığı gibi 11 şirketi değil 1 şirkete sahipti! Onun da tek çalışanı kendisiydi.

Ayrıca milyarder olduğu ifade edilen Alsaloussi'nin Forbes listesinde yer almaması da dikkat çekti. Peki Şeyma'nın "Milyarder" diye tanıttığı Alsaloussi'nin gerçek planı neydi! Sosyal medyada yayılan dedikodulara göre Mısırlı damat, ünlü kadınlarla birlikte olup güvenilirlik elde etmek istiyor. Bu şekilde kara para aklıyor. Mohammed Alsaloussi'nin bu gizemini iddialara göre Şeyma da biliyor. Hatta onunla iş birliği yapıyor.

KARDEŞİ EMLAKÇI!

Mısırlı damadın ailesinin "En zenginler listesinde" olduğu belirtildi! Ancak bu bilgi de gerçek değildi. Alsaloussi'nin babasının Dubai'de petrol şirketinde çalıştığı öğrenildi. Ablasının da yine Dubai'de bir emlakçıda çalıştığı belirtildi. Bu arada Alsaloussi'nin lüks Ferrarisi'nin çalıntı olduğu ortaya çıkmıştı. Hakkında dava açılmıştı.

TAKVİM GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER