Shakira ve Gerard Pique arasında 'dedektifli' takip

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Shakira ve Pique, resmi bir açıklamayla ayrıldıklarını açıklayarak on iki yıllık ilişkilerini sonlandırdı. Birçok kişi, ayrılığın arkasındaki sebebin Pique'nin Shakira'ya olan sadakatsizliği olarak gösterdi. SHAKIRA PIQUE'Yİ TAKİP ETMEK İ.

Shakira ve Gerard Pique arasında 'dedektifli' takip

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Shakira ve Pique, resmi bir açıklamayla ayrıldıklarını açıklayarak on iki yıllık ilişkilerini sonlandırdı.

Birçok kişi, ayrılığın arkasındaki sebebin Pique'nin Shakira'ya olan sadakatsizliği olarak gösterdi.

SHAKIRA PIQUE'Yİ TAKİP ETMEK İÇİN DEDEKTİF TUTTU!

Ünlü şarkıcının Pique'nin gece hayatını gözetlemesi için birkaç dedektif tuttuğu iddia ediliyor.

Ancak casusların Shakira'ya ihanet ettiği ortaya çıkarıldı.

Popüler İspanyol televizyon programı El Gordoy la Flaca, ajansın Pique'nin iddia edilen sadakatsizliği hakkında medyaya bilgi sızdırdığını açıkladı.

Bu durum, çiftin planladığı ayrılık planlarını bozdu. Shakira'nın ajansı resmi açıklamayı yayınlasa da son bilgilere göre çift arasında normalde bir fikir birliği olmayacaktı.

Bilgiler geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Pique, kamuoyundaki imajını zedelediği için eski partnerinin çevresinden rahatsız oldu.

İkisinin de aralarındaki gerilimi azaltmak için bugünlerde buluşması bekleniyor. Ayrıca durumdan dolayı iki çocuğunun da etkilenmesini istemiyorlar.

Shakira'nın İspanya'dan ayrılıp Miami'de yeni bir hayat kurma planları var. Bu arada, Pique son birkaç haftadır tek olarak küçük bir dairede yaşıyor.

Bu raporların ortasında, Chris Evans da bu ayrılığa dahil oldu. Oyuncuya Shakira ile olası ilişkisi soruldu.

Shakira'nın şimdi hayatını yeniden inşa edebileceğini ve bir ilişkinin ana odak noktası olmayabileceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER