Sharon Stone davacı oldu!

61 yaşındaki ünlü oyuncunun mahkeme dosyasında, Chanel West Coast'un 2018'de çıkardığı şarkısında ‘Gereksiz şekilde 33 kez ‘Sharon Stone’ adı ve 99 kez de ‘Sharon' adının tekrarlandığı’ belirtildi. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Coast'u ‘Sharon Stoned' adını ve.

Sharon Stone davacı oldu!

61 yaşındaki ünlü oyuncunun mahkeme dosyasında, Chanel West Coast'un 2018'de çıkardığı şarkısında ‘Gereksiz şekilde 33 kez ‘Sharon Stone’ adı ve 99 kez de ‘Sharon' adının tekrarlandığı’ belirtildi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Coast'u ‘Sharon Stoned' adını verdiği şarkısında adını defalarca kullandığı için dava eden Stone, rap şarkıcısını, kendisinin popülaritesini ve ününü kullanarak çıkar sağlamakla suçladı. Stone şikayetinde hayırsever çalışmaları için aldığı ödüllere de atıfta bulundu. Ünlü oyuncu, yarattığı itibar nedeniyle, adının nasıl kullanıldığı konusunda “sıkı kontrol” sürdürdüğünü söyledi.

Stone ayrıca, rapçinin klibinde de kendisinin meşhur 'Temel İçgüdü' filminden ikonik sahneleri canlandırdığını belirterek, “haksız rekabet ve tanıtım hakkının ihlali” nedeniyle dava açtı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER