Simge Sağın: "Hastanede 5 gün aç-susuz yattım"

Sevilen şarkıcı Simge Sağın, "Geçtiğimiz aylarda gittiğim New York'ta zehirlendim.

Simge Sağın:

Sevilen şarkıcı Simge Sağın, "Geçtiğimiz aylarda gittiğim New York'ta zehirlendim. Beş gün hastanede yattım. Sadece serumla beslendim. Hastaneden çıkarken aynaya baktım ve 'Bu sen değilsin' dedim kendi kendime. Şimdi toparlanma sürecindeyim." ifadelerinde bulunarak geçirdiği zorlu süreçten bahsetti.

Sağın'ın programdaki açıklamalarından satır başları şöyle:

■ Pandemide derslerimi verip konservatuvarı bitirmeye karar verdim. Ben okulun en yaşlısı sanıyordum kendimi, benden daha yaşlı bir öğrencimiz daha varmış. Baktım hâlâ insanlar okuyor. İnşallah son sekiz dersimi de vereceğim.

■ Popüler kültürde sound daha önemli artık. Hızlı üretim, hemen yapalım ve patlasın. Ben bir müziği patlasın diye değil, dinlensin diye yapıyorum. Hemen patlasın amacıyla yapılan işler uzun vadeli olmuyor.

■ Babamı kaybettiğim gece sahneye çıkmıştım. Bir daha olsa böyle bir şey yapmazdım, acımı yaşardım. Bu kadar güçlü durmaya gerek yok!

■ Orkestra arkadaşlarımın çoğu erkekti. Erkeklerle büyüdüğüm için erkek muhabbeti yapmayı öğrendim. Bazen duvarlar ördüm ve o duvarlar kalınlaştırdı beni. Feminen taraflarımı biraz törpüledim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER