Sinan Akçıl'dan "Borcunu ödemedi" diyen Aylin Coşkun'a yanıt

Aylin Coşkun önceki günlerde Sinan Akçıl'a para verdiğini ama yıllardır şarkı alamadığını hatırlatan muhabirlere, "Sinan o açıklamamdan sonra bir şey söylemedi.

Sinan Akçıl'dan

Aylin Coşkun önceki günlerde Sinan Akçıl'a para verdiğini ama yıllardır şarkı alamadığını hatırlatan muhabirlere, "Sinan o açıklamamdan sonra bir şey söylemedi. Ben de söylesin diye bir açıklama yapmadım. Ama borcu var ki hiç sesi de çıkmadı. Yüzsüz herhalde biraz. Ne faizi ne de parayı istemiyorum. O önce sevgililerinden aldıklarını ödesin. Benimkine de sıra gelir herhalde. O iş öyle olmuyor. 

Ben herkesle peşin çalışırım. Ben önce parayı veririm. O zamanın parası 5 bin dolar mı 10 bin dolar mı ne verdim. Attığı şarkıları beğenmedim. Sonra bir kopukluk oldu. 

Sinan'ın şarkılarını beğenmiyorum. Hande'ye yaptığı şarkıları çok güzelmiş. Öyle bir şarkı istemiştim." diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşlemişti.

Aylin Coşkun'un sözleri Sinan Akçıl'a sorulunca ünlü müzisyen şu ifadeleri kullandı:

"Hiç ben cevap vermemeye çalışıyorum. O yüzden bu konuda eğer bir mağduriyet varsa -ki zannetmiyorum ama... Gerçekten bilgim dahilinde gelişen konular. O yüzden herkesin arkamdan bu şekilde konuşmalarına saygı duyuyorum. Ben herkesi seviyorum bir sorun yok"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER