Sinan Akçıl jest yapmak isterken, pot kırdı!

Oyuncu Burcu Kıratlı geçtiğimiz aylarda bir düğünde Sinan Akçıl'ın eski sevgililerinin adını zikrettiği için Ferhat Göçer nedeniyle zor anlar yaşayarak masayı terk etmişti.

Sinan Akçıl jest yapmak isterken, pot kırdı!

Oyuncu Burcu Kıratlı geçtiğimiz aylarda bir düğünde Sinan Akçıl'ın eski sevgililerinin adını zikrettiği için Ferhat Göçer nedeniyle zor anlar yaşayarak masayı terk etmişti. İlerleyen süreçte çift boşanmıştı.

TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım" programının haberine göre Sinan Akçıl'ın barıştığı eski eşi Burcu Kıratlı'ya yaptığı çiçekli sürprizini sosyal medyada herkese ilan ederken eski sevgilisi İzel'in en meşhur şarkılarından "Bebek"in sözlerini değiştirerek yazması dikkatlerden kaçmadı.

Sinan Akçıl'ın eski sevgilileri konusunda hassasiyeti olan Burcu Kıratlı'ya eski sevgilisi İzel'in şarkısıyla jest yapan Sinan Akçıl'ın büyük bir gafa imza attığı söylendi. Programda Eylem İpek Şafak'ın verdiği bilgiye göre Sinan Akçıl ve İzel artık iki iyi dost. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl 2020 senesinde yeniden evlenmeye hazırlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER