Sinem Güven'in Defne'sinden müjdeli haber

Uyruk Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine tarafından önceki gün Nişantaşı’ndaki bir hastanede objektiflere yansıyan Sinem Güven, corona virüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinde daha fazla itinalı olunması gerektiğini belirtti. Eski manken, "Şu Anda çoğu yer açı.

Sinem Güven'in Defne'sinden müjdeli haber

Uyruk Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine tarafından önceki gün Nişantaşı’ndaki bir hastanede objektiflere yansıyan Sinem Güven, corona virüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinde daha fazla itinalı olunması gerektiğini belirtti.

Eski manken, "Şu Anda çoğu yer açıldı, tedbiri elden bırakmamak lüzumlu. Bence süreci başarılı yönetiyoruz, Avrupa ülkelerine göre başarılıyız. Sağlık Bakanlığımız iyi, fakat meslek biz vatandaşlara düşüyor. Bu bir tek kendinle alakalı bir şey değil, herkesin itinalı olması lüzumlu" ifadesinde bulundu.

Güven, iki yıldır kanser tedavisi gören kızı Defne’nin hastalığı atlattığını ve sadece bir ilaç kullandığını anlatıp, “Kızımın durumu çok iyi maşallah. Her şey yolunda; ilaç tedavisi devam ediyor. Yalnızca ilaç kullanıyor ama o ilaç bir avuç içi bitecek inşallah. Okuluna devam ediyor, saçları da uzuyor, Allah bütün çocuklara, herkese şifa versin” dedi.

Sinem Güven, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Berent Akdemir ile ilişkilerinin devam ettiğini sözlerine eklerken, evlilikle ilgili soruya “İlişkimiz şen devam ediyor oysa evliliği düşünmüyoruz” cevabını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER