Sinem Kobal'ın doğum kilolarından nasıl kurtulduğu ortaya çıktı

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliğinden iki kızı bulunan Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde paylaştığı kareyle şaşkınlık yaratmıştı. 2022 Mayıs'ta ikinci kızı Leyla'yı dünyaya getiren güzel oyuncunun, doğum kilolarından kurtulduğu görüldü.

Sinem Kobal'ın doğum kilolarından nasıl kurtulduğu ortaya çıktı

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliğinden iki kızı bulunan Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde paylaştığı kareyle şaşkınlık yaratmıştı.


Sinem Kobal'ın doğum kilolarından nasıl kurtulduğu ortaya çıktı


2022 Mayıs'ta ikinci kızı Leyla'yı dünyaya getiren güzel oyuncunun, doğum kilolarından kurtulduğu görüldü. Takvim Gazetesi'nin haberine göre eski incecik görüntüsüne kavuşan 35 yaşındaki Kobal'ın sırrı, tıpkı ilk doğumunda olduğu gibi emzirmede saklı...



Sinem Kobal'ın doğum kilolarından nasıl kurtulduğu ortaya çıktı - Resim : 2


2020'da dünyaya gelen kızı Lalin gibi ikinci kızını da emziren Sinem Kobal; doğum sonrası yoga, pilates ve düzenli yürüyüş yaptı.

ŞEKERDEN UZAK DURDU

Bebeğini emzirdiği için diyetten kaçınan güzel oyuncu, suyun yanı sıra bol bol şekersiz komposto, çorbalar, bitki çayları ve ayran tüketti.


Sinem Kobal'ın doğum kilolarından nasıl kurtulduğu ortaya çıktı - Resim : 3

Kızartma, fast food ve aşırı şeker tüketiminden kaçındı.

Her gıdadan gereken ölçüde alan ünlü oyuncunun bir diğer sırrı ise kuşkusuz kızlarıyla kendisi ilgilenmek.


Sinem Kobal'ın doğum kilolarından nasıl kurtulduğu ortaya çıktı - Resim : 4


Büyük kızı Lalin'le sık sık birçok bebek aktivitesine katılan Sinem Kobal, kendisi ve bebeklerinin sağlığı için de online olarak sürekli eğitimler almaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER