Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu neşeli ve mutlu

Kızları Lalin'i kucağına alan güzel oyuncu fit görüntüsü ile dikkat çekerken Kenan İmirzalıoğlu'nun her zaman ki centilmen tavırları gözlerden kaçmadı. Snobmagazin'in haberine göre doktor kontrolünden çıkan ünlü çift, kendilerini bekleyen muhabirlerin hatırlarını sorarke.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu neşeli ve mutlu

Kızları Lalin'i kucağına alan güzel oyuncu fit görüntüsü ile dikkat çekerken Kenan İmirzalıoğlu'nun her zaman ki centilmen tavırları gözlerden kaçmadı.

Snobmagazin'in haberine göre doktor kontrolünden çıkan ünlü çift, kendilerini bekleyen muhabirlerin hatırlarını sorarken; yöneltilen sorulara da yanıt verdi.

Sinem Kobal, "İyiyiz. Her şey yolunda çok şükür, daha bir ay oldu. Lalin evde bekliyor. Ona yetişeceğiz. Doktora kontrole geldik... Lalin iyi, biz iyiyiz çok şükür." şeklinde konuşurken "Lalin bebeğin kime benzediği sorusuna ise "Daha çok ufak, inanın her gün de değişiyor." yanıtını verdi.

Kenan İmirzalıoğlu eşinin sorularını yanıtladığı sırada maske takmayan bir vatandaşı uyarması dikkatlerden kaçmadı ve bu hareketi takdir topladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER