'Sipahi'nin yakışıklı oyuncusundan konuşulacak açıklamalar

Habertürk'ten Şeyda Odabaş'ın sorularına yanıt veren Çağdaş Onur Öztürk, "Günümüze kadar birçok yapımda yer aldınız ve zaman zaman daha sert ve "kötü" diye tanımlanabilen karakterleri canlandırdıktan sonra daha eğlenceli bir karakterle karşımıza çıktınız" sorusuna ".

'Sipahi'nin yakışıklı oyuncusundan konuşulacak açıklamalar

Habertürk'ten Şeyda Odabaş'ın sorularına yanıt veren Çağdaş Onur Öztürk, "Günümüze kadar birçok yapımda yer aldınız ve zaman zaman daha sert ve "kötü" diye tanımlanabilen karakterleri canlandırdıktan sonra daha eğlenceli bir karakterle karşımıza çıktınız" sorusuna "Evet 'Yusuf' nispeten eğlenceli bir karakter." yanıtını verdi.


'Sipahi'nin yakışıklı oyuncusundan konuşulacak açıklamalar


"Şimdiye kadar birçok yapımda rol aldınız. Günümüzde zaman zaman kendini role kaptıran birçok oyuncu görüyoruz. Sizin canlandırdığınız karakterlerden üzerinize yapışan oldu mu?" sorusunu ise Öztürk, "Rolün üzerime yapışması değil de insanlar sizi bir rol ile tanıdığında sizi aynı şekilde görmek istiyorlar, böyle bir beklenti oluşabiliyor. Benim için bu daha çok kötü adam rollerinde söz konusu oluyor. Aslında bu bir yandan işinizi ne kadar iyi yaptığınızı gösteren bir şey. Demek ki o karakteri hakkıyla canlandırmışsınız ki tekrar sizi öyle görmek istiyorlar fakat tabii bu döngüden çıkmak da gerek o yüzden farklı karakterler seçerek kırmaya çalışıyorum bunu." ifadelerini kullanarak yanıtladı.


'Sipahi'nin yakışıklı oyuncusundan konuşulacak açıklamalar - Resim : 2

"Kariyeriniz adına en büyük hayaliniz nedir?" sorusuna da yanıt veren Çağdaş Onur Öztürk, "Kariyerimle ilgili her zaman ve en büyük hedefim yaptığım işin hakkını vermek olmuştur. Ben buna inanıyorum, siz işinizi en iyi şekilde yaparsanız karşılığını mutlaka alırsınız. Hayallerim var tabii ki umarım gerçekleştirebilecek alan, zaman ve enerji bulabilirim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER