Sitare Akbaş ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı?

Posta Gazetesi'nin haberine göre başrollerini Barış Falay ve Saygın Soysal’ın paylaştığı ‘Sen Ben Lenin’ filminin galası dün akşam Atlas Sineması’nda gerçekleşti. Oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmayan Sitare Akbaş, "Yönetmen dostumla film izlemeye geldik.

Sitare Akbaş ve Murat Dalkılıç ayrıldı mı?

Posta Gazetesi'nin haberine göre başrollerini Barış Falay ve Saygın Soysal’ın paylaştığı ‘Sen Ben Lenin’ filminin galası dün akşam Atlas Sineması’nda gerçekleşti.

Oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmayan Sitare Akbaş, "Yönetmen dostumla film izlemeye geldik. Destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç ile 'ayrılık' haberlerini yalanlayan 33 yaşındaki oyuncu, "İyiyiz çok teşekkür ederim, her şey yolunda. Mutluyuz” şeklinde konuştu.

Dalkılıç’ın son dönemde popülerliğinin düştüğü iddialarına Akbaş, "Bu konuyla alakalı bir şey söylemem istemem. Çünkü o bir isim ve bazı seviyeler düşülemeyecek kadar yüksekte. O da çok başarılı bir sanatçı, eminim ki çok daha güzelliklerle daha da başarılı işlere imza atacaktır. Kimse hakkında böyle bir şey söylemek hoş olmaz” ifadelerini kullandı.

Popçu aşkının gece gezmelerinde kadın arkadaşlarıyla sık sık görüntülendiği hatırlatılınca ise oyuncu, "Tabii herkesin dostları var, dostlarıyla birlikte geziyor. Ben de geziyorum; beni görmüyor, onu görüyor olabilirsiniz" açıklamasını yaptı.

Muhabirlerin "Özel hayatınızla gündeme gelmek sizi etkiliyor mu?" şeklindeki sorusuna Sitare Akbaş, "İnsan yaptığı işle anılmayı tercih eder" cevabını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER