Songül Öden'den sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında iş adamı Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden'in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Songül Öden'den sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında iş adamı Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden'in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Öden'in durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.

Habertürk'ün haberine göre ünlü oyuncu, çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı. Öden, koronavirüs tedavisinin tamamlandığını açıkladı.

Öden sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün basında yer alan haberler sonrasında öncelikle arayan soran, herkese ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ederiz.

Eşimle birlikte tedavi gördüğümüz hastaneden taburcu olduk. Basında bahsi geçtiği gibi kritik bir durum yaşamıyoruz hastalığı atlattık. İkimizin de sağlık durumu iyi...

Başta Mart ayında hastasından COVID-19 kapıp ardından entübe edilen ve iyileştikten sonra kahramanca işinin başına geri dönen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu ve ekibi olmak üzere odamıza gelip canı pahasına bizi iyileştirmeye çabalayan hastane personeline teşekkür ederiz... Duygularımı anlatmama imkan yok... Canını ortaya koyan sağlık personelimizin hakkı ödenmez.. Aşı dahil her türlü öncelik ve destek ilk onların hakkıdır..."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER