Sosyal medya Ömer dizisini konuşuyor

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Ömer, başarılı oyunculuklarıyla sosyal medyada da beğeni topladı. Ömer ve Gamze'nin  aşkları, sosyal medyanın en çok konuşulanları aras.

Sosyal medya Ömer dizisini konuşuyor

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Ömer, başarılı oyunculuklarıyla sosyal medyada da beğeni topladı.


Sosyal medya Ömer dizisini konuşuyor

Ömer ve Gamze'nin  aşkları, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.


Sosyal medya Ömer dizisini konuşuyor - Resim : 2


Başarılı oyuncuları bir araya getiren dizide; Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor.


Sosyal medya Ömer dizisini konuşuyor - Resim : 3


Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.


Sosyal medya Ömer dizisini konuşuyor - Resim : 4

Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Sosyal medya Ömer dizisini konuşuyor - Resim : 5 


Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER