Sosyete bu ayrılık haberini konuşuyor

Sosyeteyi şoke edecek yine tatsız bir haberim var! Yuva kurmayı 'evcilik oyunu' sanan yeni evlilere, maalesef bir örnek daha eklenmek üzere! 20 Eylül 2020'de evlenen Kaya Sabancı'nın Aynur Özderici'den olan kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı işadamı Yılmaz Helvacıoğlu'nun oğlu olan K.

Sosyete bu ayrılık haberini konuşuyor

Sosyeteyi şoke edecek yine tatsız bir haberim var! Yuva kurmayı 'evcilik oyunu' sanan yeni evlilere, maalesef bir örnek daha eklenmek üzere!

20 Eylül 2020'de evlenen Kaya Sabancı'nın Aynur Özderici'den olan kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı işadamı Yılmaz Helvacıoğlu'nun oğlu olan Koray Helvacıoğlu'ndan bahsediyorum.

20 Şubat'ta dedelerinin isimlerini verdikleri oğulları Yılmaz Kaya'yı kucaklarına alan Helvacıoğlu çifti ayrılmış. Aralarına ne girdi bilmiyorum ama durum oldukça ciddiymiş! Hatta ailesi ve yakınları krizi aşmaları için çok çaba sarf etse de, boşanmakta kararlı oldukları kulağıma geldi.

Boşanma sürecini resmen başlatıp başlatmadıklarını öğrenemedim ama umarım bir kez daha düşünürler de henüz yedi aylık olan çocuklarının hatırına evliliklerini kurtarırlar.

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER