Sosyetenin ünlü ismine Corona virüs şoku!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısı... Corona virüse ülkemizde ilk yakalananlardan biri olan Zeynep Fadıllıoğlu'nun kardeşi Aslı Ersu da, maalesef bu illetten nasibini aldı. Tedavisinin ikametinde devam ettiğini öğrendiğim Aslı Hanım, önceki hafta yakın arkadaşı Carolin.

Sosyetenin ünlü ismine Corona virüs şoku!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısı...

Corona virüse ülkemizde ilk yakalananlardan biri olan Zeynep Fadıllıoğlu'nun kardeşi Aslı Ersu da, maalesef bu illetten nasibini aldı.

Tedavisinin ikametinde devam ettiğini öğrendiğim Aslı Hanım, önceki hafta yakın arkadaşı Caroline Koç'un Çeşme'deki 49'uncu doğum günü partisine katılmıştı.

İstanbul'a döndükten bir süre sonra semptomların görülmesi ve yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine sosyete kulislerinde Aslı Hanım'ın bu seyahatte virüsü kapmış olabileceğinden dem vuruluyordu! Hatta bu yüzden doğum günü partisine katılanlarla temas edenlerin ciddi panik yaşadığı konuşuluyordu.

Herkesin yüreğine su serpeyim:

Başta doğum günü sahibi Caroline Hanım olmak üzere içlerinde Sibel Can'ın da olduğu davetlilerin hepsinin test sonuçları negatif çıkmış. 

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER