Şükrü Özyıldız sevgilisi Sibil Çetinkaya’yı hastayken yalnız bırakmadı

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, sevgilisi sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya’yı hastalığında yalnız bırakmadı. 

Şükrü Özyıldız sevgilisi Sibil Çetinkaya’yı hastayken yalnız bırakmadı

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile kendinden söz ettiren Şükrü Özyıldız, sevgilisi sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya’yı hastalığında yalnız bırakmadı. 

Yakın zamanda Büşra Cebe ile ilişkisi biten Şükrü Özyıldız, yeni sevgilisi Sibil Çetinkaya ile aşk yaşamaya başladı. YouTube ve Instagram’da birçok takipçisi olan Sibil Çetinkaya sevgilisinin desteğini paylaştı. Sibil, sevgilisi ile hasta yatağında el ele tutuştukları fotoğrafı “After doktorum” “Anlık… After doktorum ve kaydırınca before doktorum Beni karışımlarıyla hastalıktan kendime getirip, çekime gitmemi sağlayan sevgilime teşekkürlerle…” notuyla paylaştı. 

Şükrü Özyıldız: “Tabiat anayı tarumar ederim”

Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız aşkının herkes tarafından beğeni alan ve konuşulan kısmı ise Sibil’in paylaştığı posta Şükrü Özyıldız’ın yaptığı yorumoldu. Yakışıklı oyuncu, sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmadı ve şöyle bir yorum yaptı:

 “Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim”

Şükrü Özyıldız’ın oyunculuğu ve yakışıklılığının yanı sıra artık romantikliği de konuşulmaya başlandı. Sibil Çetinkaya’nın sosyal medya fenomeni olması bu ilişkinin gözler önünde yaşanacağını düşündürüyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER