Süreyya Yalçın 97 milyon doları almaya geldi!

20 bavulla geçtiğimiz günlerde Bodrum’a gelen Süreyya Yalçın’a eşi Ozan Baran, 2 yardımcısı eşlik ediyor. Ağustos sonuna kadar Bodrum’da kalacak olan Süreyya Yalçın’ın bir ayağı da miras işlemleri için İstanbul’da olacak.

Süreyya Yalçın 97 milyon doları almaya geldi!

20 bavulla geçtiğimiz günlerde Bodrum’a gelen Süreyya Yalçın’a eşi Ozan Baran, 2 yardımcısı eşlik ediyor.

Ağustos sonuna kadar Bodrum’da kalacak olan Süreyya Yalçın’ın bir ayağı da miras işlemleri için İstanbul’da olacak. Sosyetik güzele 2 Aralık 2008’de İsviçre’de vefat eden babası, NATO müteahhidi Faruk Yalçın’dan yüklü miktarda miras kalmıştı. 

Ancak Süreyya Yalçın’ı 4 kardeşi mirastan men etmek istemiş, mahkeme 10 yıl sürmüştü. Posta Gazetesi'nden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre Yalçın 4 ay önce sonuçlanan dava sonucu 97 milyon dolar almaya hak kazanmıştı.

PAHALILIĞA TEPKİ

Mirasla ilgili konuşmak istemeyen Süreyya Yalçın’ın, Türkbükü’ne adım atmasına en çok Bodrum esnafı sevindi. Sosyetik güzel “Pahalılığı duydum, ama eşimle birlikte boş yere kazıklanmak istemiyoruz. Zaten annemin evinde kalıyoruz” dedi. 

Süreyya Yalçın geçen yıl Bodrum tatilinde 3 sodaya 250 TL ödeyince sinirlenmiş, işletme sahibine “Zengin olabiliriz, ama enayi değiliz” şeklinde tepki göstermişti. 

Bu arada çift 1.5 aylığına, günlüğü 5 bin TL’den tekne kiraladı. Teknede pozlar veren Süreyya Yalçın bronz teni ve süslü mayolarıyla sosyal medyanın gündeminde.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülsen ekinci
Gülsen ekinci - 5 yıl Önce

Ah bi 10 binlirayi verse okadar ihtiyacım varki nerdee

SIRADAKİ HABER